Új hozzászólás Aktív témák
-
bit_vector
tag
"Mi utóbbit teszteltük alaposabban, az átlagos sebesség igen jó, néhol viszont tapasztalhatunk kisebb-nagyobb akadásokat, remélhetőleg ezek a közeljövőben orvosolva lesznek."
Samsungéknál ez maga lenne a csoda. Pl. az Omnia II (I8000 ha úgy tetszik) esetében a mai napig nincs olyan firmware ami normálisan, akadásmentesen fut. Eddig az összes laggol itt-ott. Tény, hogy használható dolgokat gyártanak-gyártanának, de szerintem a lagg problémája nem jó előjel. Nem vagyok egy nagy Apple fan, de lehet bekóstolok egy iPad vagy iPhone képviselőt, azoknál ilyen laggot nem találtam. idegesíítő
üdv.
-
Kotomicuki
senior tag
Hhmm, még így is vannak benne akadások?!
Akkor majd négy "maggal", 28 nm-n gyártva, 2 GHz-n meghajtva, ~2014 derekán visszatérhetünk a tabletekre is...
Ahogy a nettop-oknál: már jó pár éve a piacon van, de talán majd most - ha ezt is el nem rontják - végre megfelelő teljesítmény is társulni fog a szinte már használhatatlanul kicsi külsőhöz és a (tudásához képest) megfizethetetlenül magas vételárához. -
64b0r
aktív tag
Hmm.
Jól indult az írás, de nagyon hirtelen szakadt vége. Kerestem, hogy hol lehet lapozni, de úgy tűnik tényleg annyival intéztétek el a dolgot, hogy "lefuttattunk pár tesztet, itt lehet megvenni".Nem ez a megszokott színvonal.
-
D.Orion
veterán
Srácok mondjátok azt, hogy hiba csúszott a gépezetbe és van tovább, csak valamiért nem látható a többi oldal.
-
Kronos3000
senior tag
Nesze semmi...
-
kerelo
aktív tag
na most akkor mit tud a Tegra2?ebből a cikkből semmi nem derül ki
-
MZperX75
addikt
Én szerencsére nem benchmark-ozom,de ezek az adatok nem mondanak semmit,számomra. Mihez képest ? Vagy valami támpont?
Mennyit fogyaszt?
40nm? És a C-50,vagy C-30,C-60? az nem 40nm? vagy ez a csipp most milyen kategória?
kvarcórába? Tablet gépbe? Ipad-ba lévő prockóhoz képest? -
Joachim21
őstag
Másnak sem derült ki igazán, hogy mit tud a Tegra2?
-
Xaels
félisten
GLBenchmark 2.0: Egypt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest