- Bluetooth hangszórók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Léghűtés topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomson77
csendes tag
üdv!lassan 2hónapja 9003 sc lcd nyúzok,abszolult nincs ok panaszra !!!!kijelzője super nem látni pixelt minden körülmény közt tökéletesen látható ,procija gyors akadás mentesen fut!szerintem ár és érték rendben van!és ez még menni fog lefelé!én még 74 vettem
-
tariattila
veterán
volt az az időszak amikor hiánycikknek nevezték ki a samoledet... szerintem ez szülhette ezt az lcd-s verziót...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
ForRedGlory #42 üzenetére
Az emberek nagy része nem tudja mi az a hummingbird, stb... Csak annyit hall hogy 1 ghz-s proci. 4 hüvelykes Slcd, vagy milyen panel(a reklámok és szolgáltatói katalógusok majd megszépítik. Meg külömben is, név alapján jobban hangzik majd az emberek fülének hogy nem tft, vagy sima lcd.
). Galaxy S ből sok fogyott. Szerintem ha feleenyit eladnának belőle lehet annak is örülne a gyártó.
(Nyereség lenne úgy is bőven.)
-
DemonDani
addikt
elég gyenge az LG :/
-
babosmiki
addikt
Hát szerintem a Galaxy S legnagyobb erősségét a samoledet vették ki belőle!
-
ForRedGlory
félisten
Jó teszt. Igazság szerint annyival nem is rosszabb mint a Galaxy S... Így pedig nem értem a Samsungot, ez csak akkor lesz bejövős az embereknek ha jóval olcsóbb lesz a nagy tesónál.
Tulajdonságait tekintve ha csak kevésbé lesz olcsóbb a Galaxy S-nél, akkor a kutya nem veszi, ha meg sokkal olcsóbb lesz, akkor meg a Galaxy S-t nem veszi a kutya sem, pláne hogy jön az S2. Érdekes dolog... Nagyon kíváncsi leszek az árcédulára. -
DEARevil
tag
annyira nem rossz, miért lenne nagyon butított?
-
plus44
veterán
Enyhén butított verzió...szokásos köntösben...
-
tween
őstag
-
dlaj
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy a hátlap jobb felső sarkában mi az a valami? Vakunak is hülye helyre tették, tükörnek meg pláne rossz és gagyi egy ilyen telefonba???
-
janes74
senior tag
Ismét 1izgalmas megjelenésű Samsung.
"Superamoled panellel nem veszi fel a versenyt". Vagy jobb annál.
-
Yeffy
veterán
válasz
Arthuro_Adam #8 üzenetére
Én is valami ilyesmit vízionálok. Hogy ne legyen "akadály" SGS2 előtt/mellett.
Bár... kellemes árral ez is jó készülék lehet. -
bok92
addikt
Minőség a köbön !
Gondolom a ZTE Blade-re asszociáltál.Az itteni tesztben is írták, hogy jó a kijelző, olcsó meg minden, csak elég sok a pixelhibás.És Bogot idézvén:"az olcsósághoz sajnos ilyen kellemetlenségek gyakran társulnak" Ha majd az olcsóság mellé a minőség is párosul, akkor emelem kalapom!
Én nekem, hogy lekopogjam , még eddig nem volt semmi gondom a Galaxy S kijelzőjével.És szerintem elég is ekkora felbontás. -
CygnusX
tag
Az eredeti SGS-nek pont a két húzó-feature-jét (SAMOLED + Hummingbird) herélték ki, így már sokkal inkább Defy-t választanék, pláne, hogy teljesítményben ugyanott van, plusz strapateló, plusz valszeg olcsóbb is.
-
keIdor
titán
Nézőpont kérdése... nem Pentile Matrix? Persze, hogy nem, ergo szarrá veri a Super Amoled-et...
-
Oppenheimer
nagyúr
Inkább Super Clear LCD mint Pentile Matrixos AMOLED. Lehet, hogy még a Super AMOLED+ ellenében is az LCD panel mellett döntenék, főleg ha igazak azok az állítások, hogy az AMOLEDes kijelztők fél év után kifakulnak... Kíváncsian várom milyen lesz a Galaxy S-em olvashatósága a nyári napfényben...
-
tween
őstag
EU-nak nem akarnak több samoledet gyártani,így ha jön az sgs2, akkor az sgs helyét ez veszi át...kevés a samoled...
-
hemaka
nagyúr
túl nagy tepsi ez is, ráadásul a 480x800 már kevés ekkora kijelzőre...
-
b4zsi-
őstag
Vaku sincs
-
-
válasz
Neil Watts #7 üzenetére
Ne add akkor még el a mostani telód
-
válasz
Arthuro_Adam #8 üzenetére
Butított sgs, hogy fogyjon a sgs2. A plusz CPU mag nem hoz szinte semmi előnyt, ahogy azt az optimus 2x tesztek is kiemelik.
-
Arthuro_Adam
őstag
válasz
Davidoff91 #5 üzenetére
Szerintem ez fog jönni a sima S helyett, ha a raktárkészletek elfogytak, az S2 meg elfoglalja a trónt.
-
válasz
Davidoff91 #5 üzenetére
ha 15-20-ert lesz voda 200 plusban akkor megvan a kovetkezo telom!
-
Davidoff91
aktív tag
Én nem látom ennek a készüléknek túl sok értelmét, tekintve, hogy a Galaxy S egész korrekt áron kapható már. Super Amoled amúgy eddig bejött, de közelről még soha nem nézegettem meg...Na ezt a múltkor megejtettem, hát elég...nem is tudom csíkos vagy talán inkább négyzethálós a kép közelről, szóval S-LCD bejövősebb.
-
r4z
nagyúr
Már azt hittem, hogy Mercedes-Benz kiadás készült a Galaxy S-ből.
-
Fancy-boy
addikt
Unalmas formavilág
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Python programozás
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest