Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
MikeWazowski #3320 üzenetére
itt van pár kép... [link]
-
leslien
nagyúr
csinálok ma egy gyors kamera tesztet S20 FE vs A52 ...
-
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #3247 üzenetére
nem ér semmit .. tavaly én már kipofáztam a lelkem, h a SD865 a nyerő..
-
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #3244 üzenetére
ez nem vmi sok...
-
leslien
nagyúr
válasz
s4hu|SyD^ #3196 üzenetére
holnap lesz a Galaxy Awesome Unpacked
A72 5G is jó lehet...kutga
azért a A71 megint egy másik téma lesz ... pláne SD730 van benne... nem kevés üzemidővel...
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #3171 üzenetére
így kell.. [link] pc is jó..
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3167 üzenetére
szerintem sincs baj a képekkel...
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3147 üzenetére
Ha eltér a két chip, miért ne...?
el sem hinnéd,h mennyire...de itt le is zárom a témát mert nincs értelme tovább róla beszélni... -
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3145 üzenetére
érdekes a Snapdragon verzára megtudják írni..?!. na hagyjuk már...
Exynos 2100 már nincs probléma... -
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #3142 üzenetére
mire számítottál? mai napig nem ismeri el a Samsung Exynos 990 hibáit... itthon aki nem tudja megvenni a S20 FE 5G készpénzre ( erre van egy ötletem) annak érdemes lesz majd a A72 5G venni..
-
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #3103 üzenetére
nem kell kimenni elég innen megvenni ... [link] német euros számlát kapsz , akkor 2 év teljes körű garancia van...
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #3096 üzenetére
nem lesz gond mivel a S20 FE SG- 780F van itthon a Samsung MO. ZRT. által forgalmazás...
egyébként ez a magyar kód :XEH/XEH,XEH/EUX/XEH
-
leslien
nagyúr
válasz
World-Soft #3094 üzenetére
van számla az Euronics-tól és rajta van imei szám , akkor nincs probléma viheted a szervizbe, ha netán gond van ...
#3093 kutga
sajnos a kór miatt...
-
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3089 üzenetére
Az oktogon gari 200km-re Budapesttől nekem életszerűtlen.
1percig sem gondolkodnék rajta...mondjuk én anno Bécsbe is kimentem egy telóért.... -
leslien
nagyúr
válasz
bluemirage #3082 üzenetére
Ez az összehasonlítás miért volt?
mivel nincs itthon Exynos 990 így kénytelen voltam ezt a kettőt összehasonlítani ,de ez ment a Sony topikba is ..
Lehet egyáltalán magyar gyári garival S20 FE 5G-t itthon kapni?
Samsung MO. ZRT garival nem mivel nincs itthon forgalomban, de van benne a lásd kép garancia jegy és azt kell bélyegzővel lepecsételnie az eladónak ,és azzal be lehet csattogni az Oktogon szervibe 2 évig.. az enyém Lengyel ,XEO ez a gari jegy volt benne...
van egy picit olcsóbban is ,de már az is eléggé jó ár [link] pl én a Btelt hívtam...
-
leslien
nagyúr
válasz
justmemory #3065 üzenetére
-
leslien
nagyúr
megérkezett a Marci biztonsági frissítés.... egyetlen wgy gond van csak még mindig nincs Google Feed sajnos...
egyébként ahogy nézem minden maradt .... számomra tökéletes...egyéb jön vmi új verza 780G ... [link]
-
leslien
nagyúr
aki szeretné az 5G venni [ Samsung Galaxy S20 FE 5G ] a lényeg ,h pecsét legyen a garancia jegyen is...
-
leslien
nagyúr
válasz
piocasember #2988 üzenetére
Jelenleg nem tudok olyan telefont, ami csak minimális kompromisszumokkal járna
nem kell messzire menni ebből az 5G verziót kell venni... -
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #2914 üzenetére
február 1?! ... nem kicsit késnek ...remek...
-
leslien
nagyúr
válasz
Zalcsika80 #2908 üzenetére
ez mindig ilyen volt....
csodák nincsenek ,csak tények.. -
leslien
nagyúr
válasz
Zalcsika80 #2906 üzenetére
csak az ... dual sim on ( korlátlan net) ...
-
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #2899 üzenetére
pedig érdemes lenne , pláne ha nem cserélgeted évente...
-
leslien
nagyúr
válasz
Namelesske #2896 üzenetére
kár ,h nem tudod tesztelni a 5G verziót....
-
leslien
nagyúr
4G is megkapta már a 3.1 ? kérdésem,h a 4K30fps videó nalatok sem stabil? ami érdekes mert a 4k60fps meg stabil és folyamatos..biztos a márciusi frissítésben javítják..
egyébként nagyon elégedett vagyok a teloval ... nincs értelme és nincs is mire cserélni... pazar az 5G verza... -
leslien
nagyúr
még is csak jól láttam .... jelen pillanatban a ár érték arányban verhetetlen a S20FE 5G
Samsung has resumed distribution of the update. This re-release is given the same One UI 3.1 build number as before, so it's unlikely that any software bug was behind the pause. Instead, it's possible Samsung may have wanted to hold off on the S20 FE’s One UI 3.1 update until some of its more premium flagships got theirs first. As before, only the 5G model of the S20 FE is being updated, while users with LTE-only variants will have to wait a little while longer.
-
leslien
nagyúr
válasz
MikeWazowski #2756 üzenetére
igen, már láttam később én is... korán keltem... neked sincs Google feed?
-
leslien
nagyúr
mily meglepő,h a S20 is csak Snapdragon verza kapta meg...One UI 3.1 [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung legolcsóbb S20 szériás modellje azért annyira nem szerény, mint amennyivel kedvezőbb árcédulát mellékelt a gyártó.
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest