- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wave86
tag
Szerintem simán meglesz a vevőköre ennek a terméknek is. Van egy olyan érzésem, hogy ez inkább azoknak lesz szimpatikus, akik ketten vagy többen laknak együtt és szeretnek együtt nézni dolgokat, pl. filmek, vagy akár közös netes vásárlás. Kreatív szakmában is hasznos lehet.
Viszont a korábban elhangzott üzleti felhasználást nem tartom valószínűnek (persze ettől még az is lehet), pusztán azért, mert ha több ember számára akarunk valamit mutatni, akkor a projektor a legkényelmesebb, az asztalnál meg a desktop / laptop esete szokott menni. Javítsatok ki, ha tévednék. -
Tigerclaw
nagyúr
Remélem szerez majd a PH egyet tesztelni.
-
Cannabis7
senior tag
Nekem tetszene,2 baj van vele, az ara es az android.
-
mazsi
senior tag
Böngészésre, webáruház kifosztására tökéletes ez a méret. Az Asphalt viszont már hasonlít egy kettlebell edzésre
Én alig használom a telefonom otthon mióta van egy ekkora tabletem. A kijelzőidő 5-6 óra lehet, szerelem volt első látásra.
-
Kar hogy nem intel soc van benne , mehetne ra a win , es van egy hasznalhato eszkoze az embernek. Igaz az ara kisse borsos ....
-
Jó dolognak tűnik,csak szerintem 3 GB RAM és a TV-tuner hiányzik belőle.Árban nem tűnik nagyon drágának.A hangszórók remélem a kijelző mellett vannak,erről nem találtam infót.
-
belajkl
tag
Én egyáltalán nem vagyok samsung fan meg android fan sem de ez a cucc tetszik, szerintem jo ez az uj kategoria es lesz vevokore is, ha majd kicsit fejlodik akkor meg el is gondolkozok egyen.
-
Sebhelyes
senior tag
Én megvárom a 100 centi képátlójú tablákat. Csak hanyatt ne essek majd vele, mint az üveges tót...
-
cozmo
őstag
Arányítsunk. A tabletem bő 200000 volt 3éve és most kvázi hipari hulladék. Hány évre is vettem volna belőle windowst ami NEM LASSUL BE! ? 6-10! Nálam a win the winner. Soha többé android, max telefonban.
A legutóbbi piac teszt a Samsung Galaxy Alpha volt, ami annyira nagyot ütött, hogy az s6-ot el sem tudták volna adni senkinek. Így gyorsan megszüntették az Alpha gyártását. De szerencsére már vettem belőle.
-
Kapanyél
őstag
Amióta léteznek tabletek, azóta várok egy ilyen nagy képernyősre. Az Acer és Asus nagytáblái igen drágák voltak és nem is pont ezt a vonalat képviselték, a Panasonic asztala már túl nagy, ez tökéletes volna.
Ha nem lenne 2,5kg és nem 5,7Ah-s akkuja lenne.És hogy mire jó? Egy A3-A4 közötti méretű tablet, üzleti felhasználásra tökéletes, de otthon is csak ezen neteznék. Ha lerakom a konyhapultra, látom távolabbról is a receptet... Lehet két embernek is egyszerre használni. Ez egy nagyon nagy piaci rés szerintem.
-
vicze
félisten
Jó megértem, hogy nincs szó rá, de akkor meddig tablet a tablet? 24",27",32"?
Amúgy sok ilyen lesz a jövőben, mert maga a TV megy ebbe az irányba, ez csak az első fecskék között van, ahogy az Alcatel is.A kommentekből látod, hogy miért lenne fontos nem tabletnek nevezni, mert egyszerűen nem érti a többség, hogy mit is szeretnének vele, és túlnyomó többségben csak az értetlenkedés folyik, már csak a miért nem Windows fut rajta kommentek hiányoznak kb...
(#42) Tigerclaw: Félted a palacsinta receptet mi?
-
Tigerclaw
nagyúr
Az árazása mondjuk kicsit fura, mert több termékszegmens találkozásának metszetében helyezkedik el, amiket eltérően áraznak. Gyakorlatilag valahol egy tablet, egy okostévé és egy all-in-one számítógép háromszög közepén foglal helyet.
Ha tabletként nézzük, nem drága a többi tablethez képest, ekkora méretben
Ha AIO-nak nézzük már kicsit drág, mert elég gyenge vas ennyi pénzért (igaz hordozhatóbb is sokkal)
Ha okostévének nézzük szintén drága, mert ennyi pénzért már sokkal nagyobbat is lehet kapni, amin ugyanezek az androidos appok futnak.Amúgy meg önmagában egy új szegmens, nem lehet ráhúzni a korábbi kabátokat.
Az 100% hogy ha az Apple jött volna ki ezzel, akkor kapásból milliókat adnának el belőle az első hetekben ilyen áron. A Samsung esetén viszont lehet akár bukás is. Furák az emberek. Ha iOS lenne rajta, már ma elő is rendelném...de az androidtól továbbra is tartok biztonsági szempontból. (ez az én fóbiám)
-
f(x)=exp(x)
őstag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik...a koncepció!
Már csak valamelyik értelmesebb gyártónak kell megcsinálnia egy erősebbet, olcsóbbat, jobbat. -
Lord Sidious
senior tag
Ertem en, hogy a kijelzo nagy es az uvegnek sulya van, de azert 2,5+ kg...es csupan 5600mAh, es nem is fem, hanem muanyag hazzal... Kicsit durva. (Kivancsi lennek majd egy szetszerelos videora, ekkora meretben mivel telitik ki azt a sok helyet? Olomgolyokkal?
) A 15,6"-os laptopom nincs ennyi, pedig abban van sulya a 44000+mAh-es aksinak
sok mas gyarto kisebb meretbe meg tudta oldani a ~10000mAh-t, ide siman befert volna 15-20000 is. (Persze az is dobott volna a sulyan, de 2,5+ kilonal mar nem mindegy?
kiviszem a szabadba, kertbe, nyaralas alatt es baratokkal, csaladdal egesz estes filmezes pl. de max fenyeron egy TFT panel zabalhat rendesen.
-
mazsi
senior tag
Bazi kevés ekkora méretben ez a felbontás, ez a vas elbírna nagyobbat is
Azonos tévé remek példa, mennyire nem látja ennek a szerepét valaki. A flancos tévét 3-10 méterről bámulják a népek, ezt meg 1-2 méterről. Ha nem lenne éjszaka tolnék egy fotót a pixelhegyekről 1 méteres távolságról, mert pont annyira lesz a szemedtől a cucc, ha bökdösni fogod.Viszont sört adnék annak, aki privátban dob nekem táskához linket, mert én nem találtam sehol. 19"-os laptopok is másfél centivel kisebbek ennél.
Az ára pedig reális sajnos, tessék rákeresni hasonló méretű érintős monitorra, 130 alatt nehezen találni értelmes panelt.
Ettől függetlenül legyen még sok ilyen, hogy többen ráérezhessenek az ízére!
-
cozmo
őstag
válasz
RaveForce #33 üzenetére
Mondom ezt úgy, hogy egy hajdanán jobb sorsra érdemes TF101G a fiókomban rohad.
Mérhetetlenül csalódtam az androidban.
Addig nem veszek android táblát ameddig nem megoldott, hogy én telepítem fel mindig a legujjabb oprendszert. Ahogy ezt már évek óta lehetővé teszi a windows. KÖVETENDŐ!
Mert nem vagyok kiszolgáltatva, annak hogy belassul a szar android.
Csak is windows tabletem lesz, ameddig nem lesz "nyílt" az android. Hogy bárki bármire maga felrakhatja ha a hardver elég. -
RaveForce
veterán
válasz
Dr.Anonymus #34 üzenetére
csakis a sokdiplomás értelmiségi apple usernek megengedett
csodálom h most nem jelent meg
-
RaveForce
veterán
teljesen jogos, emberek tömegei dobják ki a telefonjaikat, csak mert 6 helyett 5.1, 5.0, 4.4, ne adj Isten 4.3 futkos rajtuk... oh wait..
egy másik topikban is ki lett már tárgyalva, hogy a 2 gép tökéletesen más koncepció és más felhasználást céloz meg, ha nem világos, itt ne kezdjük megint.. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
rottenbull #4 üzenetére
szerintem a fő motivációja ennek a terméknek az volt, hogy:
"héé skaccok, kijött az iPad Pro, ki kellene adnunk valami még nagyobbat"a notenál ez az "innováció" már bejött
-
cozmo
őstag
Tömören: Megveszed százezrekért, használod bő 1 évet, android elavul, gyártó nem ad ki frissebb androidot rá, eret vágsz hogy ennyi pénz kidobtál rá pár éve.
-
ctvagyok
őstag
Aki nem tudja mire jó ez, annak megmondom. Ha jön a betörő, mikor ezt használod, csak felkapod és fejbe kólintod vele. Elég nagyot lehet ezzel csapni, több mint 2 kiló. Gondolj bele, ha ipad van a kezedben, az mire elég?
Szerintem a teljesítmény ennyi pénzért harmatos. Nem én vagyok a célközönség.
-
Fejvadi
nagyúr
Szívesen megnézném közelről is.
-
benike1999
tag
Szép-szép de nem sok értelme van! Inkább vennék 100000 Ft körül egy kissebb érintőképernyős AIO-t mondjuk a konyhába, a ház többi részére meg egy 60000 Ft-os tabot és így már két olyan eszköz is lesz a házban amit lehet használni egymástól függetlenül (mivel ilyen eszközt inkább az vesz akinek már családja van) ezzel csökkentve a veszekedések számát (pl.: ha mindkét gyerek szeretné birtokba venni az eszközt...stb)
-
Szakiii
addikt
Nekem tetszik, élmény lehet rajta hs-t tolni, vagy bármi mást játszani, filmezni szintén jó, ennek inkább látom értelmét mint egy 7 colos tabletnek, win 10es tabot használok de csak 11 colos de bár ekkora lenne
-
aram01
nagyúr
nekem kéne, simán jó
-
RaveForce
veterán
Én abból indulok ki hogy a TV-m csak FullHD, ami azért ennél jelentősen nagyobb, és még sosem éreztem pixelesnek. Na most ez kisebb méretű, és szintén távolabbról való "bámulásra" tervezték, nem folyamatos kézből használatra, tehát sztem bőségesen elég. Persze ha vki az orra előtt akarja használni, akkor nyílván kevés lesz..
-
Aron1988
tag
Annyiba kerül, mint a 64Gb-os iPad air 2 listaára. Ami pedig már több, mint egy éves, és valószínüleg a kisebb kijelző és társai miatt olcsóbb is előállítani.
Vadiúj, 32GB-os, sok extrával kecsegtető gép ez, várható volt a 600 dolláros cimke. Szerencsére a Galaxy Tab S 10.5 a legnagyobb áruházakból is már 119ezerért elvihető, végül is az is remek alternatíva azoknak, akiknek szűkösebb az anyagi keret. -
konyi79
addikt
No azért ha telefonon 800ppi környékén járunk, elég soványka itt a 120. Ekkorában már lehet zavaró, fájdalmasan ordít, csak azért ennyi lehessen növelni az mk2-ben.
-
Szabcsizz
őstag
"Csak" FullHD...bezzeg 5,5"-re megy a QHD.
-
törölt tag
-
bolvar
senior tag
Biztos én maradtam de a Note mióta forradalmi?.Egy nagy lapos tepsi pár % használ ilyet mert értelmetlenül nagy egy telefonnak(hiába hívják phabletnek...).
Ez szintén ugyanez a kategória.Elmondhatják megcsináltuk nekünk van ilyen és pont.Szvsz értelme nincs főleg ilyen árral. -
Den Hadnagy
senior tag
Szvsz nem drága, ha azt vesszük, hogy egy flagship teló ára honnan indul. Nekem tetszik, bár szükségem nem lenne rá.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Talán érdemes lehet ezen elbeszélgetni, de már a hír kategóriájának kiválasztásánál döntenünk kell a termék hovatartozásáról. Funkcióban a View egy ugyanolyan androidos tablet, mint a többi, csak van egy multimédiás kezdőképernyője tartalomszolgáltatásokkal, egy lába és egy fogantyúja. Az Alcatel óriásképernyős készülékét is tabletnek kategorizálja a szakma.
Ha kinő egy olyan termékkategória, amelyik ténylegesen megkülönbözteti magát a tabletektől, mint a phabletek tették, biztos kitalál ennek is egy nevet a szakma. A Samsung a phablet szót sem használja, de jelzésértékű az olvasóink számára, ha ezt a szót bedobjuk, mert egyből kiderül, hogy egy nagy képernyős mobilról van szó. A Viewnál a tablet volt a legszerencsésebb választás.
-
guminyúl
tag
Ha szolgáltatónál lesz, mondjuk egy hűségidő meghosszabbítós akcióban (~50% kedvezménnyel), garantáltan veszek egyet. Ezt nekem találták ki!
-
Fejvadi
nagyúr
Kondizásra teremtve.
-
domerator
veterán
Értelme konvergál a nullához
-
Syl
nagyúr
válasz
bollokcs80 #3 üzenetére
Sőt, legalább 200 darab pizzát, több száz hamburgert, pár ezer hajcsatot...
> mi értelme
Sokan ugyanezt kérdezgették amikor Steve Jobs bemutatta az iPad-et is.
Van egy piaci szegmens, ahol a Samsung lehetőséget lát és csináltak egy ilyen öszvért. Majd kiderül bejön-e nekik. -
vicze
félisten
Mert ennyi erővel minden tablet, aminek értőkijelzője van. Ha 1 valaki kútba ugrik akkor mindenki ugorjon?
Még egyszer a Samsung sajtóközleményében, nem nevezi tabletnek 1x sem. Véletlen? "Android mobile device" ez van... Ez egy olyan kategória, aminek nincs neve és kész.
Érintőkijelzős streaming kijelző, gyakorlatilag AndroidTV is futhatna rajta, sok mindenre jó csak pont tabletnek nem. -
rottenbull
senior tag
A sracok leultek a Samsungnal, es olyat csinaltak, hogy maguk sem tudjak mi az.
-
bollokcs80
Korrektor
Egyébként meg mi értelme van - főleg ennyiért?
Ennyiből már lehet venni értelmes PC-t, notit, TV-t is....
-
vicze
félisten
Csak azt nem tudom, hogy mi a jó fenének kell a cikkben tabletnek nevezni, mikor a Samsung expliciten nem nevezi annak, mivel nem az.
-
RaveForce
veterán
Vajon a következő forradalom a Note széria után? Az elejéne az is különcnek lett elkönyvelve, és úgy hogy se lesz belőle semmi.... és lám..
Én előbb tudnám beilleszteni a hétköznapokba, mint egy mezei tabletet... persze ez igény függő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 18,4 hüvelykes masinát elsősorban fix helyen fogja használni, aki megvásárolja, ugyanis egy hatalmas táblagépről van szó, amely támasztékot és fogantyút is kapott.
- iPad 9th. 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 84%/p4225
- Apple Pencil 2 dobozos hibátlan.
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJJ !! 850.000 Ft helyett - M4 iPad Pro 13" 512 GB WIFI + Cellular - 90 Apple Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest