Új hozzászólás Aktív témák

• Ghoosty

őstag

válasz erdoke #52 üzenetére

Az egyik számomra elég nagy problémát lehetetlen kiküszöbölni technológiával, ami nem más, mit hogy a kezeddel a fél képernyőt kitakarod.
    Pont ez a probléma, ami miatt lemondtam bármi nemű real time játékról a telefonomon.

"Az érintéssel kommunikálás SOKKAL természetesebb egy ember, mint biológiai lény számára, mint az egér."

Már alapból ez a "természetes" ez most óriási divathullám és a legjobb, hogy senki sem képes definiálni, mi az, hogy természetes. De amúgy igazad van, bár én még sose kommunikáltam egérrel. De érintéssel is csak elég speciális körülmények között.

Viszont, ha kicsit kifacsarjuk a kommunikáció szót, és úgy értelmezzük, hogy valami hatást elérjük a másikra(személyre, dologra egyaránt), akkor már elég régóta nem az érintést használjuk, hanem valamilyen közvetítő eszközt. (írsz egy levelet, fejbe vágod egy bottal stb)

Az egerezés, az olyan, mint mikor egy bottal próbálod lepiszkálni a gyümölcsöt a fáról. Te a bot egyik végét fogod (egér) és a bot másik végét figyeled, hogy hol van éppen (egér kurzor). Ezt csinálják a majmok is a dzsungelben, annyira természetes (hogy a te szavaiddal éljek).

Új hozzászólás Aktív témák