Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghoosty
őstag
Az egyik számomra elég nagy problémát lehetetlen kiküszöbölni technológiával, ami nem más, mit hogy a kezeddel a fél képernyőt kitakarod.
Pont ez a probléma, ami miatt lemondtam bármi nemű real time játékról a telefonomon."Az érintéssel kommunikálás SOKKAL természetesebb egy ember, mint biológiai lény számára, mint az egér."
Már alapból ez a "természetes" ez most óriási divathullám és a legjobb, hogy senki sem képes definiálni, mi az, hogy természetes. De amúgy igazad van, bár én még sose kommunikáltam egérrel. De érintéssel is csak elég speciális körülmények között.
Viszont, ha kicsit kifacsarjuk a kommunikáció szót, és úgy értelmezzük, hogy valami hatást elérjük a másikra(személyre, dologra egyaránt), akkor már elég régóta nem az érintést használjuk, hanem valamilyen közvetítő eszközt. (írsz egy levelet, fejbe vágod egy bottal stb)
Az egerezés, az olyan, mint mikor egy bottal próbálod lepiszkálni a gyümölcsöt a fáról. Te a bot egyik végét fogod (egér) és a bot másik végét figyeled, hogy hol van éppen (egér kurzor). Ezt csinálják a majmok is a dzsungelben, annyira természetes (hogy a te szavaiddal éljek).
Új hozzászólás Aktív témák
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest