- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED monitor topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Androidos tablet topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DeFranco #237 üzenetére
Érteni én sem értek hozzá, de átlagos használatnál nem is kell túl sok mindenhez.
Ami nekem idegen volt, hogy néha kézzel kell egy progit megadni xy fájl megnyitásához, annak binárisát ki kell keresni a /usr/bin -ben, aztán hogy nincs olyan "igazi eszközkezelő" sem, leginkább terminálban lehet a HW-kat bogarászni, meg olyan apróságok, hogy miként lehet, hdd-t felcsatolni és régebben a pendrive kezelése is problémás volt.
De magát egy "desktop" disztrót használni megtanulni nagyon egyszerű. Átül az ember Win után egy hasonló kinézetű KDE-s disztró elé, és jön az érzés, hogy hú, ez mennyire logikusabb, mint a Win volt.
----
A Linux évét nem tudom ki hozta fel, de ha valami, akkor a Windows8 megjelenése el fogja hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest