Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KeNTaGoN

tag

blueMerle: kell egy rendszervaku és egy bazinagy fehér kartonpapír. Épp tegnap vettem egy új darabot, 180Ft, valami A1 körüli méret lehet, alig fér be a szobába, kb akkora. Azon az a laptop is elférne bőségesen. Beállítod a falmellé egy enyhe ívben, a rendszervakut meg a mennyezet fele lövöd el, +2FÉ-vel. Ennyi a recept.

Én a külsőt max akkor tartom fontosnak, ha mások elött szeretnék felvágni.
    Pl ha otthon fotózok, akkor lesz**om, milyen vacak, hajtogatott papírcsákót használok diffúzornak, de ha már buliba, rendezvényre megyek, nem lenne képem feltenni. Ezért oda egy gyári műanyag diffuzort használok, pedig az nem funkcionál olyan jól, mint a 2Ft-os fénymásoló papírból összecelluxozott.
    De ha egy Trabant motoros CLK merci és egy új Mercedes hajtással szerelt trabi közül kellene választanom, lehet, hogy a CLK-nak tűnő vackot választanám.

Viszont fülesnél tök8. Még a szakavatott szem is nehezen szúrja ki, hogy épp egy Klipsch S4 vagy egy "XtraSound Stereo" van a füledben. És az emberek 90%-a nem is tudja, mi a kettő közti külömbség.

• KeNTaGoN

tag

blueMerle, Tim82: ez már nekem zavaros, de minden esetre azért haragudnék, ha pl vmi atrio-t árusító webshop oldalán látnám viszont a képeim, csak úgy, kérdezés nélkűl.
    Az természetes, hogy a ph!-tól nem várok pénzt a cikkért, elvégre azért írtam, hogy másoknak segítsek, nem azért, hogy pénzt keressek. Viszont attól, hogy feltöltök ide pár képet, szerintem a kép jogait nem adom át a ph!-nak. Bár kár ezen vitázni, csak pár ócska felvétel, amit egy idomított majom is meg tud csinálni egy megfelelő dSLR-el.

Shufny: elvileg ez az m5-ös verzió. Természetesen tudom, hogy nincs benne sem erősítő, sem limiter. Próbáltam már más elég érzékeny fülesekkel is, és érdekes módon akkor ezt nem produkálta.
    Mint ahogy írtam, nekem így tetszett az EQ. Sosem állítottam magamról, hogy audiophile lennék, csak leírtam a szubjektív benyomásaim. Ha te más véleményen vagy, természetesen tiszteletben tartom azt, és elfogadom a szakértelmed. Tudom, hogy tapasztalt vagy a témában.
    Csak annyit kérek, te is fogadd el a véleményem. :R

Mint írtam, én ez elött nem ismertem a Future Sonics-ot, csak annyi ugrott be, hogy az UE oldalán láttam elöszőr custom cuccokat.

Matthu: nekem az a része is tetszik, arról nem is beszélve, hogy nagyon hasznos, talán jobban funkcionál, mint sok gyári törésgátló.

Blindmouse: hidd el, azon az 1-2mm-es lyukon több muzsika tud átjönni mint egy hagyományos fülesen. Ezek a jobb IEM-ok hangzásban a középkategóriás fejhallgatókkal versenyeznek.

Mindenki: köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat

• KeNTaGoN

tag

válasz Luissimo #10 üzenetére

Csak a szokásos, megtört a csatlakozónál drót.
    Ez bizony még a legjobb kábelekkel is megtörténik, szerintem olyan vezetéket még nem találtak ki, ami ne törne meg.
    Talán csak a Sennheiser MM400 kivétel ez alól. :DD

• KeNTaGoN

tag

Valóban ponti_ak fórumtárs fülhallgatója, és valóban $120-ért szerezte. Mivel a bolti ára 200 dolcsi, így azt írtam bele, elvégre az, hogy innen-onnan ki mennyiért tudja összevadászni, már mindenki saját ügye.

Az hogy a külseje milyen, szubjektív. Amúgy nekem sem igazán tetszik, feketében szerintem egész jól nézne ki, így pirosban valóban van egy kis kínaipiacos színezete.

Matthu: ha a jack dugóra gondolsz, hát köszi. :C Azt én magam tettem rá, nagyon jó, masszív Neutrik dugó. Persze ha nem tetszik, elfogadom a véleményed, de szerintem fasza.

CoolBoy323:Ha átolvasod az elöző cikkem, valahol találsz benne pár sort az IEM-ok felülről illetve alulról való behelyezéséről.
    Próbálgatni kell, kinek így, kinek úgy jobb. Ha a legkisebb szilikonbogyó kis nagy, akkor esetleg megpróbálkozhatsz másfajta fülhallgatóval, hátha az befér. Elvileg elég kevés ember van, akinek az átlag S-es szilikon ne lenne jó, csak elöszőr szokatlan, hogy nehéz betuszkolni, meg szoros, stb. Próbálkozz vele, kis küzdelem árán sztem sikerülni fog.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés