- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz CPT.Pirk #240 üzenetére
Regebben foglalkoztam meg tuninggal de igy oregedven csak betesz es legyen csendben idle:) lletve mar a 5-10%nyi kulonbsegek is irrelevanssa valtak:) pedig par eve meg 10-20mhzet is tesztelgettem a vgakon:) altalaban a computerbase.de honlapon nezem meg a teljesitmenyeket. Evek ota a legkorrektebb tesztlap.
Illetve a 2600ba sincs vga ha jol tudom
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
Igen a 6700nal kihalt a lap 1 honappal a gar utan... Tudtam volna venni meg de a procibol 3k megmaradt a lap pedig olcsobb es modernebb lett. Vettem volna ryzent de ugye nincs vga benne... 9400fben sem... igy nekem nem jatszott illetve inteles felpassziv cpu hutom is adott. 6 ev garival vettem a lapot:)
Az alzas kupon mokanal egyebkent picsafustert volt 2600 illetve 2700x is lappal. Mondjuk en a 3600at tartom idealisnak. A 2600 szerintem gyengecske a 8500/9400fhez kepest a regebbi progik miatt a 3600 mar nem.
Persze mindegyiknel volt csere. Az intel genyozasa hatrany de elony is egyben mert a regebbi szeriakat hasznaltbol lehet fenntartani ha vmi tonkremegy es ezert horror az ara.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz <Lacy85> #210 üzenetére
Nem belekotni akarok a mondanivalodba de probald majd ezt meg 3-4 ev mulva a ryzennel:) az intel foglalatszopatasa miatt van mindig magasan a intel hasznalt ara. 2500krol 6700re fillerekert valtottam ahogy most a 8500am olcsobban jott mint a 6700 ment:). AMDnel ez nem fog menni ezt garantalom
-
sakal83
addikt
-
sakal83
addikt
válasz Apokalipszis #153 üzenetére
Es azert nem olyan nagy a tavolsag a ket gyarto kozott meg. Amd brutal vezetes tobbmagos alkalmazas teren jatekoknal kis intel elony egyszalas teljesitmenynel kis intel elony. Es hat valljuk be. Az intel a halando kategoriaban jol megnyeste az arakat. A 3600 vs i5 8400 i5 9400f kategoriaban az amd dragabb. Tehat a ket gyarto elhelyezte oket rendesen az arskalan... de jo hogy vegre van AMD sajnos a core2duo ota nem volt. Meg a vga teren kellene alkotnia mert szanalmas ott is a hd7000es szeria ota. Az rx480 jo volt de dragan jelent meg es keson es hibasan... az 5700as mar jo vga de sok hibat lehet olvasni sajnos. Abu altal agyon es tulsztarolt Raja Koduri gyakorlatilag fel evtizeddel vetette vissza az AMDt... amiota okosan lapatratettek a vizioival egyutt azota eledezik az AMD pedig Rajaizmus volt itt a javabol:) illetve a banyaszat jo kis lovet jelentett az AMDnek de meg is tanultak arazni rendesen...
Ja es en is laikus vagyok de nekem is a koltseghatekonysag szamit. Es halkan jegyzem meg hogy mar athlon 650 slotA-s procim is volt:) tehat AMD ellenesseggel vadolni nem lehet. Es vgak teren is hd7950ig ati/amds voltam. Egyedul a 8800gtbe kostoltam bele de a hd3850nel maradtam. Az rx480at akkor adtam fel amikor nem tudta az orajel visszavetelt ket "kijelzonel". (Erositoplusz monitor) abu reagalasa az volt hogy retegigeny.:) elotte utana volt. Ecceruen kifelejtettek:)
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz Luck Dragon #144 üzenetére
Abu regebbi joslata szerint mar csak APU-k vannak a piacon mert kiszoritottak a dedikalt vgakat. Ugyhogy ne aggodj a teljesitmenyuk miatt :)
Bocs csak elolvastam a cikket ABUtol es ilyen diadalittas ertekezest nem igazan olvastam az elmult 10 evben AMD vs Intel alapon. De hallottam minden joszandekom ellenere: csodabuldozert a HBM ram a jovo amibol 4gb is eleg evtizedekre csodadrivert DX12 csodat az APU-k kiszoritanak mindent es napestig sorolhatnam a sok-sok bullshitet. Hal Isten az AMD vegre ertekelheto CPU-t rakott az asztalra ami kb egyszint az Intellel erre sziletett egy cikk ami ugy allitja be a vegre jo ryzent mintha az intelt minimum 50%al verne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen 5 3600
- AMD Ryzen 7 7800X3D 4.2GHz (96M Cache, up to 5.0GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest