Új hozzászólás Aktív témák
-
dubplate89
csendes tag
válasz
Angel1981 #213 üzenetére
Egy erős, kiegyensúlyozott nő, aki tisztában van vele mit akar, nem néz el semmit. El jön az a z idö is, amikor elkezdenek elnézni dolgokat (elég hamar), sokukat megtöri a koruk. Addig könnyü gögösen nagy elvárásokkal járni, amig jol nézünk ki, fiatalok vagyunk. Ebböl az idöszakbol a nöknek jóval kevesebb jut, mint a férfiaknak, söt, nekünk a kor még jol is all. Én 1oo%ig megértem a nöket, akik igy gondolkodnak, mivel az egész életükhöz képest nagyon rövid ez az idöszak, és a lehetö legjobban akarjak kihasznalni az adottsagaikat. Küzdeni kell értük, és élvezni kell a küzdelmet, hiszen ez teszi igazan férfiva a férfit, nem az (amit a hugom utobbi 3 kapcsolatan is latok), hogy a nö udvarol a férfinak. A nök genetikailag az erös egyedekhez vonzodnak (megjegyzem nök, nem tinilányok, nagyrészük nem tudja mi az a tesztoszteron, majd a masodik X-ben -jobb esetben- megtapasztalja). Nem vagyok a végletek embere, ne skatulyázzatok be azért amit irok, de ez genetika, igenis kell az a tesztoszteron, még ha nem is úgy tünik a mai világban. Ráadásul nem csak a nők szemében nősz nagyot, hanem a saját magad önbecsülése is nagyban meg fog ugrani, amikor olyan dolgokat bevállalsz, amit előtte nem "mertél" volna. Lehet itt önsajnáltatni, meg elkönyvelni magad "vesztesnek", viszont lehet élni is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged