Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Emlékszem még, mikor gyerekkoromban néztem a meccseket a TV-ben (51 centis) és még szinte a labdát sem lehetett látni. Aztán az egyik haverom szülei vettek egy 72 centiset, és csak lestem, hogy a játékosok arca is látszik. Akkoriban szó sem volt felbontásról, csupán a méret okozta ezt a különbséget. Ebből kiindúlva, ekkora kis területre bezsúfolni ennyi részletet, szerintem felesleges. Igaz, most már közelebbről nézhetjük a kijelzőt, mégis amondó vagyok, hogy felesleges 22''-ra FullHD.
Egy 26''-os HD Ready TV eleve nem TN paneles, filmnézésre meg szerintem jobb választás. (azért írtam ezt, mert kb. egy árban vannak)
Szóval igen, ez egy monitor. Jobb felbontással, de inkább marketing, mint hasznos. (kivéve a sok munkahelyi program nagy hely/térigényét)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27GS95QE-B Monitor ! / 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync BeszámítOK !
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- SAMSUNG Odyssey 49" OLED G9 LS49DG950SUXDU monitor - 240hz
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest