Legfrissebb anyagok
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hat nem tudom, en most akarom a jelenlegi CM Storm Enforcer hazamat cserelni a jobb hutes erdekeben, mert ez se tul tagas haziko, es tagasabb hazakrol neztem tesztet, es jobbak voltak az enyemtol nyilvan tobb venti fer a nagyobb hazakban, ellenben a kisebb hazba meg nem birsz annyi ventit beletenni. ( nincs akkora szellozes ) Szoval most nem ertem a te allitasod

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- be quiet! Dark Power 12 750W 80+ TITANIUM - FirstShop garancia 2032.12.05.
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Zalman S5 ATX ház + Asrock B550M lap + Zalman Megamax 700w 80+
- Montech King 65 Pro BONTATLAN!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Regen volt akkor hogy hangosabbak voltak, de akkor manapsag mar el lehet ezt is erni. Sose volt Mini itx hazam, de regen hallottam hogy hangosak egy kicsit, es ebbol indulva mondtam, de akkor igy mar visszavonom ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)