Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Szép kivitelezés, azt a 2 középső verziót asztali PC/workstation verzióban is el tudnám képzelni, akáhanyadik generációs Intelwell processzor is dolgozik bennük. Érdekel az egyáltalán valakit, mikor ilyen jól néz ki a sajtófotó? Holnaptól kezdődően én is lecserélem az összes piros cuccomat ilyen neonzöldre
-
westcoastog
veterán
válasz Feketelaszlo #1 üzenetére
Brutál lenne a középső ház desktop-ként, ha külön lehetne kapni meg is venném.
-
kakuk.tamas
addikt
Mi a picsnek néz ki ilyen eszementül jól?! Egyre jobban tetszenek ezek a Fuji cuccok, legyen az bármi.
Jó lenne a cégnél látni egy ilyet közelebbről is.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
törölt tag
Nagyon jok a Fujitsu cumok, nekem most egy ilyen van otthon hazi szervernek, Linux megy rajta meg virtualis gepek, 350£-ert boven megerte, 16GB RAM ECC, Haswell Intel Xeon E3-1226 v3, 2x1TB HDD Raid1-ben adattarolasra, tettem bele 2x 500-as SSD-t a rendszernek, VM-eknek. Zsenialis, mar csak a garit kell kiterjeszteni par evvel es minden rendben is van.
-
kakuk.tamas
addikt
Házi szerver alatt mit értesz? Mert azért elég erős kis cumó ez. Meg 350 font nem olyan kevés pénz. Meg gondolom a vinyók, meg az SSD se a szarabbik fajta...
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
hallador
addikt
válasz kakuk.tamas #5 üzenetére
szerver világban ez aprópénz.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Politika
- További aktív témák...
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest