Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aaa3
csendes tag
engem is nagyon érdekelt, h mikor lesznek már végre az apuk "igazán" apuk, azaz memóriaügyileg is integráltak. intel és amd x86okról már fönt szó volt (nagyon érdekes hsz-ek!), de mobil arm szinten ilyesmire mikor számíthatunk? például a tegra 3 nekem nagyon tetszik úgy általában, pl. egy smartphone formájában raspberry pi helyett, szervernek és quake3-szinten játszani, valahogy desktopot csinálni/erőszakolni belőle, de abban még unified shader architektúra sincs!! - nem hogy unified memory...
ezek szerint ezek az 1-wattos soc/die-s cuccok sok mindenben eléggé le vannak maradva, még ha másban egészen elképesztően erősek is...
láttam itt nemrég egy ígéretes képet "uva"-ról de amikor utánakerestem az csak valami cudás szutyok (zárt nvidia fúj), a hardveres része (direct-valami 2.0) is csak valami kezdeti lépés gpu-gpu között, és "fermitől fölfelé" (egyáltalán nem vágom ezeket a geforce 6 széria utáni nvidia cuccokat (kivéve a rövid post-8800-pre-2900xt), akkoriban meg atikkal voltam így) tehát ez is desktop.
r600 óta exkluzív atihívő lettem, de ez csak addig tarthatott amíg kb 1 éve az nvidia nyitott az arm (love!) irányába, egyedül. sajnos most csak a zöldeknél látok powa/watt-érdekes jövőt, szép álom is lenne ha az ivy-be radeon lehetne és teljes memóriamegosztás, de az intelgraf xar és az is marad, az amd x86 meg annyira gyenge core4core: clock2clock is, meg clockspeed-vagy-undervoltingba is:(
[ Szerkesztve ]
[off]eladott gépem: http://hardverapro.hu/apro/9850_black_edition_felkonfig_-_3gb_hd4550[/off]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- Processzor felvásárlás
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest