Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Az a része tiszta, én az ARM oldalon lepődtem meg, még ott voltam leragadva, hogy pár, max 5 W
Bezzeg amikor elkezdtem mobil-alkalmazás fejlesztő cégnél dolgozni, még Win CE 4.2 volt, az akkoriak nem melegedtek, a maiakhoz képest szinte termelték az áramot
Cifu & többiek: nem azt mondták utána, hogy a Skyrim csak random rá volt vágva, de valójában nem lesz (vagy legalábbis sok volt a kérdőjel, és ők sem erősítették meg)?
-
.mf
veterán
"A hosszabb távú szórakozás lehetősége miatt a Nintendo Switch összes részegysége szokatlanul alacsony órajelen üzemel. Valószínűleg bírna a lapka többet is, de a hírek szerint 3 wattnál tetőzik a fogyasztás, ami áldozatokkal jár. Csak összehasonlításképpen a fentebb említett NVIDIA Tegra X1 és Qualcomm Snapdragon 821 fogyasztása elérheti a 8-9 wattot is, ha az adott gyártópartner nem limitálja mesterségesen a lehetséges skálázódást."
Ez azért kicsit meglepett. Kicsit energiahatékonyabbnak és alacsonyabb fogyasztásúnak gondoltam még mindig az ARM SoC-eket. Ez már ULV x86-ok területe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Google Pixel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest