Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cifu

félisten

LOGOUT blog

válasz Raysen623 #22 üzenetére

5-10 fps VGA oldalon általában a különbség ími elhanyagolható 160fps magasságokban.

Azonos árszinten nem egy-két, hanem általános teszteken? Én nagyon nem ezt látom...

Processzor terén nagyobb a hátrény, de még a 28nm-es CPU-k is bőven elegendőek az átlagfelhasználó számára.

Nekem egy négy éves Ivy Bridge-em van, ami fele annyit fogyaszt alaphangon, mint a vele egy kategóriás AMD procik. Az Intel annyira kényelmes, hogy kis túlzással cipőpasztát rak a kupak alá hővezető paszta helyett, mert így is lazán jobb teljesítményt nyújtanak a procijai.

Nagyon remélem, hogy az AMD végre tényleg csinál valamit az Zen-el, mert ha nem, akkor végképpen leírja magát. Az Intel jövőre már 10nm-en fog járni, míg az AMD még csak most tér át a 16nm-re...

Az egyszálas leadott teljesítménykülönbség engem nem hat meg, mert ami ezt használja azt átlag ember ritkán veszi igénybe.

Lehet hogy nem hat meg, de ettől még a játékok jó része nem profitál a sok szálból. Nézzük a WoT-ot vagy a Doom-ot...

APU-knál megint eltérő a helyzet.

Az APU-k terén valóban szép az AMD előnye, de még mindig ott tartunk, hogy játékra annyira nem jó választások, mert egy belépő szintű VGA is képes lekörözni őket...

Új hozzászólás Aktív témák