Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hzcs

senior tag

válasz Bundás22 #91 üzenetére

Ez jó :D

Bemegyek a boltba: kérnék szépen egy laptopot. Vinyó, kijelző, memória, dvd író, wifi kártya, bluetooth, kamera, proci nem kell a gépbe, mert azom már van.

De azokat is meg kellett egyszer venni, nem? :)

• rudi

nagyúr

válasz Bundás22 #91 üzenetére

Először is elnézést kérek, a 120 000-es TV-t nem Te írtad.

A konfiggal kapcsolatban viszont továbbra is kamuzol. Úgy tűnik, nem érted miben nyilvánul ez meg, azért vázolom.
    1. elhangzik részedről egy állítás - 160k-ból van 8800 GT alapú gamergép
    2. összeállítasz egy fél gépet 110k környékén
    3. felhívom a figyelmedet, hogy ez az összeállítás vagy az ára sántít
    4. jön az új indok, hogy sok embernek már van ezze azza meg nincs két egyforma konfig

szóval 4. pontban olyan dolgok jöttek elő, amik az 1. pont állítását utólag jelentősen befolyásolják. Mondhatnám én is, hogy 160k-ból összerakok egy GeForce Ultrás gépet, aztán amikor kérdik, hogy hogyan akkor megírom, hogy én úgy gondoltam, hogy a többi alkatrész már meg van hozzá és csak a VGA-t kell újítani. Ugye mekkora badarság?

Szóval, ne beszélj mellé, hanem tételezd ki szépen az alaplap + CPU + 2 GB RAM + GeForce 8800 GT + monitor + legalább 250 GB-os HDD + ODD + egér + billentyűzet + hangképző + legális windows konfigurációt 160 000 Ft környékén! Ha ez összejön akkor én kérek elnézést, ha viszont nem, akkor legyen benned annyi tartás, hogy beismered, elhamarkodott volt a kijelentésed.

Új hozzászólás Aktív témák