Új hozzászólás Aktív témák
-
Bundás22
őstag
válasz StoneBridge #100 üzenetére
jó de szürkében/feketében azért tetszene nem? komoly ember nem egyenlő gazdag emberrel, mini noteszgép rohadt drága, ez meg 100K körül van jelenleg(persze mert nagy a kereslete), viszont le fog az esni mire rendesen beindul a termelés
Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
StoneBridge
senior tag
válasz Bundás22 #101 üzenetére
Nem. Ez az egész a méretéből adódóan olyan nevetségesen hülyén néz ki, hogy nem tudok rá mást mondani, mint hogy komolytalan. 7"?? Na ne már... 5-6 éve a Sony készített egy hasonló sub notit, az akkori konstrukcióval már fényévekkel normálisabban nézett ki, mint ez a valamifajta próbálkozás.
Az ára meg majd tükrözi is azt, ahogy kinéz. A komolytalan ember biztos megveszi majd annyiért amennyi, aztán rájön, hogy valami nevetséges cuccért dobott ki X összeget, ahelyett, hogy gyűjtögetett volna valami normálisabb darab sub notira. Kivéve, ha a kislányának veszi.[ Szerkesztve ]
Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Bundás22
őstag
válasz StoneBridge #102 üzenetére
nemtom könnyű, olcsó, dizájnos lehet szöveget szerkezteni, netezni , filmet nézni, fut rajta az XP, a starcraft, SSD-vel szerelt(tehát halk), csomó jó tulajdonsága van te meg csak a rosszakat emeled ki, SD kártyával/pendrive-val párosítva lehet adatokat rárakni/cserélni/talán még gyorsítani is
kábé a nagykabátom zsebébe belefér(kis túlzással), én előbb veszek egy ilyet feketében dehát ízlés igény/dolgaEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
fcriss
tag
Én hamarosan lecserélném a notim,nem ragaszkodom a 17-es kijelzőhöz úgyhogy én a Dell xps m1530-t néztem ki.A 3Dmark06-ban 4241 pontot hoz 256mb-os 8600 mgt karival.Itthon nemrég jelent meg 420e körül árulják sajnos,ezt azért irom mert németországban 1200euro körül,ami ugye kb310e.Egyébként ha valaki annyira játékőrült az nem notit vesz,bár van olyan gép ami az asztalival simán felveszi a harcot pl Dell XPS M1730 8700MGT sli 3Dmark06 8019 pontocska,Igaz az ára 700e körül van ugyhogy nem sokan fogják tapogatni.Most még drágábbak a notik,de szerintem még egy pár év és kiegyenlitődnak az árak.Ha esetleg valaki notebook teszteket akar bujni,és vmit konyit a némethez:www.notebookjournal.de Üdv
-
freya
aktív tag
Gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat a gamer laptopokkal. Vettem egy Alienware laptopot (kifejezetten gamereknek készül: www.alienware.com) jó drágán, középkategóriás videokártyával (mint ezek a tesztben) és nagyon gyorsan megbántam.
1 hónapig minden szép és jó volt, végigjátszottam 2 játékot, majd jött a nyár és meghalt a laptop. Folyamatosan túlmelegedett, lekapcsolt, tönkrement a hűtés (másfél hónapos laptopról van szó amit csak hétvégente használtam!) amit sajnos az amerikai garancia miatt nem tudtam orvosolni. Kis utánajárás után rájöttem, hogy a túlmelegedés szériahiba ennél a készüléknél és sokkal jobb nem lesz, illetve hogy itthon is találhatok hozzá alkatrészt egy fujitsu-siemens laptopban... végül vettem egy új hűtőrendszert hozzá, átszereltük egy szervízben és azóta működik, ha nem játszok vele. Játékokkal általában fél óra-óra után lekapcsol, és a videokártyának sem kell már sok, hogy többet egyáltalán ne induljon el.
Röviden: laptop nagyon nem játékra való. Sok új, support nélküli megoldást belenyomnak az ilyen laptopokba (például sima SATA vezérlő helyett VIA SATA RAID-re van kötve az egy darab vinyó ezért se Linuxot, se Windows XP-t nem tudok rá telepíteni) és utána elfelejtik frissíteni a drivereket (a legfrissebb videokártya driver lassan 1 éves) ezért a szoftverrel is szívsz. A laptopon nem kényelmes dolgozni, mert folyamatosan melegszik (Vista Aero van), hangos, a billentyűzet átmelegszik, a szoftver lefagy.
Ha fegyvert tartanak a halántékodhoz és muszáj ennyit költened rá, akkor mindenképp 3 év hazai garival vedd... legalább valakit lehessen csesztetni, ha pár hónap múlva tönkremegy, márpedig a 80-100 fokos hőmérsékletű chipek mellett nem sok alkatrész lesz időtálló.
(Munkára nem ilyen való, azért vegyetek egy prémium irodai laptopot, például nem a tajvani fujitsu-siemens, hanem a német gyárból. Már ha drágán kell - különben szerintem bármelyik mainstream megteszi sok rammal és 7200-es vinyóval. Az összes többi gyártónál is van egy prémium kategória, amit nyugaton raknak össze, a többi meg mind egyforma, csak a címke más, ahogy a fujitsu-siemens hűtő is bizonyítja az "alienware" gépemen, ami még 2 másik márkanévvel is ugyanígy elérhető )
-
rudi
nagyúr
A gép amit vázoltál a vicces alaplappal és röhejes kijelzővel még mindig billentyűzet és tisztességes egér plusz bármilyen hangkeltő és operációs rendszer nélkül van. És ennyi még nem is elég neked, kell tovább mosnod magad az akciós GTS OC-vel...
[ Szerkesztve ]
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
BeLucZ
addikt
Na hi Emberek!
A cikk jó csak az alanyok nem!Eleve Vistán baromság játékot tesztelni, mert elég durván vissza fog a gép teljesitményéből, akármilyen drivert csinálnak hozzá!Egyelőre az XP jobb ilyen célra és kész!Ez alatt gyorsabbak a játékok!A másik, meg hogy hülyeség ilyen notikat tesztelni mert ezek ár/érték arányban egyenlőek a 0val!Soha nem adnék majd 600 rongyot pl ezért az Asusért!Hogy van pofájuk beletolni egy 4200 rpmes vinyót:S Szerintem ez nevetséges parasztvakítás!Én személy szerint ha gamer notit akarnék venni, akkor azt biztos hogy nem Magyarországon tenném, másrészt meg nem e 2 gyártó közül választanék!
Leginkább az Alienwaret, Dellt, Sagert részesíteném előnyben!Ezektől a gyártóktól ennyi pénzért bivalyerős gamer noteszt lehet kapni, amire méltán mondhatnánk azt hogy gamer notebook, nem csak a neve az!Itt már lehet olyat választani amibe 8800M GTX van, vagy akár kettő is vmi korrekt procival meg 2 giga memóriával!Na ezek a gépek már jók is valamire, Crysis is faszán megy rajtuk highon is, ami meseszép!Szal sokkal jobban jár az aki ilyen gépet vesz, mint egy Asust 600ezerért egy ócska 8600M GTvel!De még az Albacompnak is van egy elég durva gamer notija 700ért, de az tényleg kegyetlen, az tényleg jó is valamire, nem mint ezek!Linkek:
http://www.albacomp.hu/index.php?pg=termekek_8497
http://www.alienware.com/
http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m1730?c=hu&l=hu&s=dhs
http://www.sagernotebook.com/product_customed.php?pid=29175Remélem ezzel tudtam segíteni azoknak akik egy erősebb noti várárlását tervezik!De ha valaki vesz egy notit ilyen célra, figyeljen oda, hogy mindenképpen felsőkategóriás VGA legyen benne!Pl:nvidia 7800,7950 GTX,8800M GTX ATI X1900 stb!Mert ezekkel a gépekkel azért lehet is kezdeni valamit játéktéren!
-
BeLucZ
addikt
Hát hallod, ez azért elég gáz!De biztos gyárt az Alienware is jó darabot!De ha már Alienwaret veszel, mindenképpen felsőkategóriásat érdemes, azt csak nem kurják igy el!Ilyen gépeknél nagyon fontos a jó hűtő!Sajnos én is szivok a hűtéssel!
Nekem egy HP Pavilion dv9037ea notim van!(geforce 7600)Németben vettem 280ért átszámolva ami nagyon jó vétel volt!Azóta is tökéletesen működik!Csak az a gáz ha vmi nagyobb igényű játékkal jáccom,elég durván melexik és egy idő után tulforrosodik és elkezd belassulni a játék!pl : Crysis!Azért odafigyelhetnének a hűtésre!Főleg ilyen gépekbe amit az Alienware forgalmaz, igazán bele lehetne rakni vmi jó hűtőt hogy ne legyen ilyen probléma! -
rudi
nagyúr
Most akkor azokat gamernotikat kell venni, amik játék közben túlforrósodnak és az Alienware vagy Sager esetében hazai garanciaintézés sincs? Ugyanígy meg lehet ám szívni a garis dolgot bármilyen külföldön vásárolt notival is. Szerintem túl komplikáltak ezek a gépek ahhoz, hogy ilyen rizikót érdemes legyen bevállalni. A kompakt méret miatt a hűtés sem 100%-os megoldás meg ott az ár is, szóval tényleg nagy kérdés egy gamer noti, hogy megéri-e. A GF 8600/8700 nem melegszik annyira de nem is olyan gyors, a nagyobbak meg belesülnek a gépbe pár óra alatt. Pár óránál meg többet játszik a lelkes gémer.
Ami a Vistás játéktesztelést illeti, desktop vonalon már ősszel egálban voltak a Windowsok, szóval nyugodtan lehet rajta játszani.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
Hát nem tom!Én az XPre esküszök, de nem is ez a lényeg!Hát igen, rengeteg pénzbe kerülnek!Jáccogatni még az enyémen is lehet!De aki télleg szép grafikára vágyik , az tényleg talán egy erős asztalival jár a legjobban!Fele annyiból megussza és jobb is!Meg ott lehet rá rakatni jó hűtőt!(Zalman stb.)
-
Bundás22
őstag
hihetetlen valld be h nincs igazad
rendes gépet 8800-as vga-val lehet kihozni kábé 160 ezerből simán
persze te biztos 80 ezer ft-os hangkártyával és 250 ezeres wide kijelzővel gondoltad és blue ray íróval, hát én nem, de ezt már elmondtam
pláne h 88gts 320 45ért van, ami elég tunningos fajta ráadásul
tisztességes egér, hihi
az op rendszer a gép része?
hangkeltő: alaplapi hangkari+5000K ért logitech hangfal 2.1 játékra megfelelő
vicces alaplap, miért is? viszi a kórókatEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
rudi
nagyúr
válasz Bundás22 #112 üzenetére
Miért vicces? Kérdezz körbe gamer haverjaidnál, ki venne 945G-s alaplapok, és ki milyen egérrel játszik. Szerinted oprendszer nélkül lehet játszani? Eredetileg onnan indult az egész 160k-s agymenésed, hogy az Asus G2-t fikáztad, aminek az árában van oprendszer. Sok fejfalbaverés helyett tételezd ki már azt a 160k-s gamer gépet minden tartozékával, és nem agyröngenes CRT-vel! Majd én hozzáadom az oprendszer árát.
[ Szerkesztve ]
-
feel good
aktív tag
csuklottam párat az ár és beltartalom viszonyán..
-
Bundás22
őstag
resistance is futile
okos, ügyes ember kihozza annyiból szvsz(akár ujonann akár használtba)
akár használtan is PH!-n pl 2X1Gb ramot láttam már 5K-ért 800-ast pl
9K-ért láttam 2140 c2d procit, amit akár 3,6 ghz-re húzhatsz például szvsz
sőt 19 colos lcd monitort philips láttam már 27 ezerért[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
[OFF]soha nem mondtam hogy full konfig azt csak odaképzelted
azt se mondtam h 8800GT csak azt h 8800-as VGA, és azt mondtam hogy [U]én[/U] mit vásárolnék
én 100 alatt kijönnék például:
Gigabyte GA-P35-DS3 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 22.500,-
Intel Core Duo E2180/1M/800 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 17.900,-
2x1gb használt ram 6500Ft
Galaxy GF 8800 GT 512 DDR3 Extra heatpipe-os hűtéssel 2 év gar: 59.900,-
-régi gép esetleg
tessék szvsz, a 160K-t a biztoság kedvéért írtam h ne kössenek belém de látom ezt el nem kerülhettem[/OFF][ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz Bundás22 #117 üzenetére
Szóval ez: "160K-ból rendes gépet 8800-as vgával" valójában fél gépet jelent és csak halom üzenetváltás után nyögöd ki? Bravo! Viszont tényleg csak azt mondtad, hogy 8800-as, bár utána az első vázlatodban (meg most is) GT volt benne. Látod, most az alaplap sem az a 945G-s lett, amit abba az állítólagos, 160K-s cuccba raktál Most akkor mi is van az eredeti állítással? mit lehet 160K-ból?
-
Bundás22
őstag
Gigabyte GA-P35-S3 1333 FSB SATA2, GLan, 3 év garancia: 20.900,-
- Intel Core Duo E2180/1M/800 dobozos gyári hűtővel 3 év gar: 17.900,-
2X1gb ram 6500Ft(használt)
Gaba ház 6-7K feketenekem is ilyen van elárulom, de ha rákeresnék olcsóbban is van én 6k ért vettem
Foxconn GF 8800 GTS 640 DDR3 dobozos akciós: 49.900,- (1 db) tessék mit találtam
Tápegység: Chieftec 400W GPS-450AA 12cm fan, PFC 3 év garancia: 9900,-
DVD író: NEC ND-7170S SATA DVD író fekete/fehér 1 év garancia: 6500,-
- 19'' Wide TFT Acer AL1916WS 5 ms dobozos 3 év gar: 41.900,-
egér kábé 2000Ft van 800-ért is ízlés szerint elég jók
billentyűzet van 800Ft-ért is de legyen 1500Ft
logitech 2.1 es hangfal mélynyomóval 5000Ft nekem is ilyen van elég jó
tessék itt egy full konfig minden sz*rral 162000 Ft, tessék mit akarsz és 1 rendes alaplappal, ami már az új négmagosokat is kezeli ez egy rendes gép 8800-as VGA-val amiről beszéltem, az h milyen szoftver-t veszel hozzá vagy milyened van az más tésztaEgo sum magister vitae - I am the teacher of life
-
rudi
nagyúr
válasz Bundás22 #120 üzenetére
No, már közeledünk! Azt még lenyelem, hogy a RAM használt, mert nagyon közel akartál lenni a 160k-hoz. Azon egyáltalán nem lepődöm meg, hogy végül nem GT-t tettél bele (ár/értékben messze jobb a GT). Látom, legális oprendszer neked nem túl fontos, OK. Melyik gamer haverod játszik 2000 forintos egérrel? Én azt hittem, hogy itt a minimum egy A4Tech X7, ami azért kicsivel drágább, de legyen. Viszont! Hol a merevlemez? Hozzá kellene számolni még durván 15 000 Ft-t. Szóval, egyelőre oprendszer és HDD nélkül, silány egérrel és nem ésszerű VGA-val SEM jön össze a 160k-s konfogod. Próbálkozol még valamivel?
-
Bundás22
őstag
igen a HDD-t tényleg kifelejtettem
az egér nem silány 2000-2500ft-ért rendes egeret kapsz(optikai márkás szvsz)
jó van megtörtél , akkor 175K örüljél a buksidnak
2 hónap múlva már úgyis 160K-t ér az egész
akkor se éri meg ez a csoda laptop[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
válasz Bundás22 #122 üzenetére
egyébként mégsem mert ha kisebb hdd-t veszel 160gb -5000Ft(mindenre elég)
és 945-ös lapot akár használtan -10-12K(330-350FSB)
akkor ha 160K-d van egy fillérel sem több megúszod annyival(max kihagyod a 45nm core-t, ami nem hoz akkora javulást, és egyből nehalemre váltasz ha eljő az ideje, ami tényleges érezhető javulást hoz majd) szal most nálam a labda
és gépet írtam nem szoftvert[ Szerkesztve ]
-
bit_vector
tag
Aki ennyiért vesz egy ilyen tamagocsit, meg is érdemli. Megjegyzem, hogy drága dolog ám egy noti billentyűzetét cserélni, sokkal drágább mint venni egy 5 ezres keyboardot egy asztalihoz.
ja, és gondolom ez sem érzéketlen az olyan dolgokra, mint pl. hanyattesel a szép hátizsákkal a téli csúszós jégen... egy normál fémházas gép még túléli. Igaz, az nem két kiló
Mondd el és elfelejtem; Mutasd meg és megjegyzem; Engedd, hogy csináljam és megértem. /Kung Fu-Ce/
-
rudi
nagyúr
válasz Bundás22 #123 üzenetére
Látod, mennyi idő kellett ahhoz, hogy az állításodhoz indolkátst húzzak ki belőled...! Miért nem tudtad ezt egyből megcsinálni? Végülis indokoltál valamit mindenféle szükségmegoldásokkal, szóval gratulálok, tényleg lehet valami GF 8800-as alapú gépet összekínlódni 160k-ért, oprendszer nélkül, nem igazán optimális alaplappal, VGA-val és egérrel. Tedd a szívedre a kezed, és mondd, hogy Te ezt vennéd (945G-s lap, 8800 GTS, 160-as HDD, siány egér, használt memória) és nem 20-30K-val többért P35-ös lapos, 2 GB új memóriás, 8800 GT 512 MB-os tényleg rendes egeres összeállítást
[ Szerkesztve ]
-
Bundás22
őstag
hát memóriából használtat vennék, az fix az olcsóbb jóval(nem éri meg az új), minek újat? az én memóriáimra 99 évet adott a gyártó max tíz évig ha használva lesz(irodai gépbe belerakva), szal 1-2 éves memóriát feleannyiértlazán vennék hisz mi bajuk lehet?
p35 jó inkább ezt venném(persze ha jól állok anyagilag)
88GT ja akkor már inkább ezt
de az én esetemben csak félkonfig kéne hisz sokmindenem már van amit minek cseréljek le?Ego sum magister vitae - I am the teacher of life
-
Mic ACE
aktív tag
Visszatérnék egy pillanatra a túlmelegedésre-hűtésre és hogy ki hány 100e-ért venne túlforrósodó gamer notebookot. Szóval aki legalább fél millát szán ilyenre, vagy netán elvetemült módon vesz egy valódi gamer notebookot valóban csúcskategóriás grafikus kártyával mondjuk legalább 700e ért, az nehogy már ne tudjon venni egy normális hűtőpadot a gépe alá, ami még belefér a táskájába, és biztosan sokat segít egy ilyen kompakt hőgyárnak a lehülésben.
Mindamellett véleményem szerint legfeljebb kb. 400e-ig éri meg notebookot venni, hiszen már 300e feletti modelleknél is rengeteget többletet fizetsz magáért a csúcs kategóriás mivoltukért, ami mögött jóval kevesebb a valódi érték. 400e fölött pedig ez már drámai mértéket ölt nem beszélve arról, hogy exponenciálisan nő. Senki sem vitatja, hogy egy milliós noti jó teljesítmény mutatókkal bír, de ebből a millióból 400 nem valódi teljesítményt takar. És mielőtt a számokról vitatkoznánk az általam írt értékek saját véleményt tükröznek, és még így is inkább csak a szemléltetést szolgálják, nem az egzakt valóságot."De minek az a párt, ami övön alul árt, meg a nagy vörös állami szuszpenzor!''
-
Cicero
őstag
ocsmány ez a nonfiguratív baszás rajta, azokat a szörnyű embereket juttatja az eszembe, akik két hétig ugyanabban a bolyhos, kapucnis százszor kimosott nonfiguratív mintás pulcsiba járnak be az előadásra és kétségbe vonom azt is hogy a dezodort meg a fodrászt ismernék..
na! nekik való.
[ Szerkesztve ]
-
rhonin
senior tag
magyarországon az x-esnél és a pxesnél nincs lángminta. az enyémen sincs.
És nagyon faja gép. nekem megérte mindenképp és még az aksijával is megvok elégedve. másfél órás filmet végignéztem és utána még tudtam vele tanulni+zenét hallgatni majdnem 3/4 órát. ugyhogy grat az msinek. -
rhonin
senior tag
válasz Bundás22 #130 üzenetére
ez igy van.. És épp ezért tanulok hogy a gyerekeimnek majd meg tudjam adni ezeket a dolgokat... Jó itt most nem az asus g2re gondolok ami több mint fél milla de a gx610eset már meg lehet kapni 250ért is és elég szép teljesitménye van.
Természetesen ebből az árból össze tudtam volna rakni akár egy 8800gts (512)vid. karival felszerelt gépet is ami sokkal erősebb de nekem a suli miatt is fontos a hordozhatóság.
A mai világgal sajnos az a baj hogy mindenki sajnáltatja magát.. (itt most nem rád gondoltam ).
PEACE -
mokus1
addikt
H lehet kikapcsolni a turbocache a 256os ddr3as verzióban?€
-
(Darkwood)
őstag
"mint egy Asust 600ezerért egy ócska 8600M GTvel!"
A Crysis-on kivül mondj egy játékot, ami nem megy normálisan ezen a karin?Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
J03Y
tag
válasz (Darkwood) #133 üzenetére
Ez így van. Az is megy csak medium-on.
-
(Darkwood)
őstag
Bizony JO3Y kolléga 1024-ben mediumon Playable! Megmerem kockáztatni, hogy kap olyan 20-25 fps-t!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
J03Y
tag
válasz (Darkwood) #135 üzenetére
Annyit tuti. És ami kevésnek tűnhet, viszont én azt vettem észre, hogy a Crysis ha gépigényes is, de stabilan ugyanaz az fps érték kb mindenhol. Vagyis ha 1x belőtted, hogy jól menjen, akkor azzal végig tudod tolni a játékot anélkül, hogy pályánként állítgatod. Olyat se nagyon láttam hogy felugrik az fps érték aztán hirtelen le a béka segge alá. Nekem ugyan 8600GTS em van jelenleg, de én 1280x1024-ben toltam mediumon. Átlag 30 FPS.
-
(Darkwood)
őstag
Nekem anno volt 8600Ge-m GTS-re húzva és szépen ment 1024-ben magason! Én sem tapasztaltam a nagy fps ugra-bugrit!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Visszaolvasgattam és láttam, hogy a túlmelegedés problémát okoz/hat. Ha már valaki vesz egy bika notebook-ot, akkor vegyen alá egy Zalman NC-1000-et vagy 2000-et, attól függ mekkora a notebook-ja és megoldva a hűtés probéma!
-
(Darkwood)
őstag
válasz (Darkwood) #133 üzenetére
Ja, és hogy az árra is reagáljak: egy T7500, 4 GB ram "Ócska" 8600M GT-s notebook-ot az Asus-nál megkapod 300K körül! Igaz, hogy januárban mondtad ezt az összeget, de már akkor se volt 600K az biztos!!!
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
Mondjuk, hogy ezeknekben a notikban miért erőltetik ezeket a felbontásokat, nem értem. Beleraknának egy wxga panelt, azzal még talán el is boldogulna a 8600 M GT.
[ Szerkesztve ]
-
reiben
csendes tag
1. a Gamer notikat NEM CSAK jatekra talaljak ki
2. azert gamer mertnagyon eros dolgokat tud
3.nezzetek mar meg a MSI GX600E notit.290000 ft elsö tuningolhato gep adnak hozza egeret headsetet taskat jol nez ki turbo gomb(igaz nem sokat er) es raver a kukazott asztali gepedre. 2.4 gh dual core 2 magos proci 512 vga val... azert crysis-t is elfuttatja rendesen es a gamer altalaban egy jatekkal jaccik cb szinten 3-4-5-söt 6 evig is. profi szinten. aki meg az ujjab es ujjab jatekokat akarja kiprobalni az vegyen asztalit lol. egy hc gamer nem fog cod4 mellet crysis 2 z ni.En nem alärisa vagyok en itt csak takaritok^^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- Dell Latitude 7390 i5-i7 / 8-16GB RAM, ssd, jó akku - számla, 6 hó garancia
- Szép! HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 64/512 QUADRO RTX 5000 16GB FHD
- Új Lenovo Flex 5 x360 Érintős Hajtogatós "Kis Gamer" Laptop Tab 14" -30% i5-1135G7 8GB 512GB Iris Xe
- Acer Aspire 3 A315 Ryzen 3 Laptop
- Kiváló HP ProBook 440 G4-7.Generációs-Core i3,14"FHD,8G DDR4.256G SSD,Magyar,Mesés ár,garival.
- Clevo P775DM3-G, i7-6700K, NVIDIA GTX 1070 Mobile 8GB, 8GB DDR4, 250GB SSD, 17,3" IPS, legál Win
- Dokkoló Dell WD19S USB-C 180W
- Dell PR03X laptop dokkoló, tesztelt
- HP Omen Óriás Gamer Laptop 17.3" 144hz i7 9750H 16GB 256GB SSD 1TB RTX 2070 8GB !!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest