Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• s3nki

csendes tag

Igazad van, a videokártya tényleg sok, de mit tegyek, ha ezt adják. Viszont nagy vinyó van benne gyárilag, két giga memória, webkamera és tuner, erős procival. Ezzel egy darabig elleszek. Persze, lehetne bővíteni is, de minek, ha mindent adnak. A kijelző pedig nagyon bejött. Azt azért nem tagadhatod, hogy Photoshophoz igen jól tud jönni a sok-sok kicsi pixel, mert másképp nem férsz el. Szóval a lényeg, hogy tökéletesen kiváltja az asztali gépemet, mindenhol nálam van az outlookom a 8 évnyi levelezésemmel, az összes doksimmal. Nem kell a noti és az asztali gép között szinkronizálgatnom, nem idegeskedek, amikor kiderül, hogy az a szerződés amire szükségem van nem azon a gépen van amin éppen dolgozom.

Persze lehet azzal jönni, hogy elég lenne gyengébb is, de hidd el nagyon jó úgy dolgozni, hogy a silent office-ra állítod, és néma csendben, melegedés nélkül is elketyeg rajta minden. Arról nem is beszélve, hogy az autóban előveszem, és úgy tudok két órán keresztül dolgozni aksiról, mintha az irodámban ülnék. Ezek számomra igen komoly érvek egy ilyen gép mellett.

Amúgy meg volt az oka, hogy ezt vettem. A régi notim tönkre ment, az asztali gépemnél le kellett volna cserélni a 17 colos TFT-t mert nem fértem el rajta. Elkezdtem számolni, és rájöttem, hogy ha veszek egy új notit az legalább 150 guriga. Egy jó TFT sem áll meg nagyon 80 alatt. Emellett eladom a fullos gépemet, ami tök fölösleges volt, mert játszani sosem volt időm, és máris meg van a félmillás ASUS. Így gondolokoztam, és utólag azt mondom jól tettem.

Új hozzászólás Aktív témák