Hirdetés
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Mini-ITX
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
betonfelhő
tag
Nagyon tetszik. Az egyszerűség, a minimalista és purista design felé kéne kacsintgatni a gyártóknak. Nem a 90-es évekről visszamaradt gagyi, bénaságot nyomni. Nézd meg egy tetszés szerinti alaplap- vagy videó zsugagyártó termékének dobozát, a kézikönyv borítóját, a reklámjaikat. Tizenakárhány évvel ezelőtti formákban és koncepciókban gondolkodnak. Nem a fractal design tervezők mennek árral szemben, hanem a piac nagy része. (persze, nézőpont kérdése) Mégis miért csak egy kvázi-luxus ház külső-belső designja lehet kortárs és minimalista? Tudom, hogy a piac nem így működik és egyébként is mit offolok. Szerintem nagyon témábavág, egy ilyen ház nem kéne, hogy kuriózum legyen. A 90-es évek bloated designjának kéne teljesen kikopnia. Mire eltűnne újra menő lesz.
Elnézést, leültem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- 2x LG 27GP850-B UltraGear / 1-3 ÉV GARANCIA!
- Dell Latitude 5500 i5-8365u / 16gb ddr4 / 500gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 1000GB 1 év garancia (akksi hibás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest