- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nalam is kb ket eve megy az elod, minden franko - a ventik nekem zajosak voltak 5von is, igy csereltem oket bequiet silentwingsekre (rohadt draga, de ha x evig teszi a dolgat, nem erdekel). az osszes venti 700on porog, kiveve a videokartyaet, az 1000 kornyeken all meg - de csak 9cmes (msi 270x / twinfrozr). a leghangosabb alkatresz a wd red vinyo a hangcsillapitott falak mogul, gyk total nema az egesz.
minden alkatresznel odafigyeltem arra, hogy se elektronikus zaja, se mechanikus zaja ne legyen, vagy olyan hangtonusa legyen, amit a legjobban toleralok. terhelve max a videokartya fordulata megy kicsit feljebb, minimalis kulonbseggel. egy gtx970et akartam bele venni, de elriasztott a csicsergo tapresz - kb ez a max, 200w felett sose lesz igazan csendes a kartya.
egy dolgot irigylek ebbol a hazbol, hogy a racsokat a tetejen le lehet fedni (igenytelen a reginel). fura, hogy a magneseket kiszedtek... teljesen jo az r4ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest