- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
nalam is kb ket eve megy az elod, minden franko - a ventik nekem zajosak voltak 5von is, igy csereltem oket bequiet silentwingsekre (rohadt draga, de ha x evig teszi a dolgat, nem erdekel). az osszes venti 700on porog, kiveve a videokartyaet, az 1000 kornyeken all meg - de csak 9cmes (msi 270x / twinfrozr). a leghangosabb alkatresz a wd red vinyo a hangcsillapitott falak mogul, gyk total nema az egesz.
minden alkatresznel odafigyeltem arra, hogy se elektronikus zaja, se mechanikus zaja ne legyen, vagy olyan hangtonusa legyen, amit a legjobban toleralok. terhelve max a videokartya fordulata megy kicsit feljebb, minimalis kulonbseggel. egy gtx970et akartam bele venni, de elriasztott a csicsergo tapresz - kb ez a max, 200w felett sose lesz igazan csendes a kartya.
egy dolgot irigylek ebbol a hazbol, hogy a racsokat a tetejen le lehet fedni (igenytelen a reginel). fura, hogy a magneseket kiszedtek... teljesen jo az r4ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest