- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RevolutioN2
tag
válasz
lecsokolbi #59 üzenetére
Szavaidból azt hámozom ki, hogy megelégedettten használod
-
RevolutioN2
tag
Tényleg? Ezzel nekem is ujat mondtál, mert én nézegettem de nem láttam hogy el lehetne forgatni. Eleve a felső hdd rekesz megvezető sinjei adottak igy nem elforgatható. Ezen kivül azért egy 140 es venti áttolja raja a meleget. A fenti w illetve az oldalsó ventihelyek eltakarhatók a gyárilag beszerelt és hangcsillapitott műanyag lapocskákkal. Igy csak a perforáció fog látszani por pedig garantáltan nem jut be, ha viszont arra támad kedved és plusz ventikre van szükséged akkor nem kell, hogy homemade módon szétvagdosd. Én ezt is egyfajta pluszként élem meg, fel van erre is készítve. Ja és ahol nincsenek ilyen záró lapok ott porszűrő található, ami könnyen és gyorsan tisztitható valamint igazán hatásosan felfogja a port, tapasztalatból mondom.
-
RevolutioN2
tag
Hát nem tudom, de ahogy sok helyen itt is láthatjuk hogy bizony van igényesen kidolgozott műanyag. Itt az ajtón kapásból ezt láthatjátok. A benti helyek teljes egészében kereshetők hang szigetelt műanyag ajtókkal. A felső el éhezés e a gombok nak és cs at aknák számomra kimondottan előnyös, hisz az asztal ban van a ház alul és BS be akarok valamit dugni akkor nem kell lehajolnom a láb amig. aki pedig egy ilyen házat vesz valószínű igényes annyira, hogy a kávét és az üditőket nem a gép közelébe tárolja legalábbis nem önti le. Azértén még a régi oldschool ggépem re is vigyáztam ennyire, ha pedig beleöntöd és vslami megibásodik az nem a ház hibája hanem totál user erőre és megérdemelte d.
-
RevolutioN2
tag
válasz
zolee5016 #22 üzenetére
Hidd el, hogy én is így voltam, talán meg is jegyeztem a cikk elején, hogy abszolut nem volt cél a hangszigetelés sem a gumibakok meg ilyenek. Csak ahogy keresgettem formára nekem megfelelőt pár terméken kívül ezen akadt meg a szemem és hardverapróról olcsón beszereztem. és amikor beszereltem mindent akkor döbbentem rá, hogy bazz nem hallok semmit
Jó azért ez erős túlzás, de tényleg egészen más mint a régi kuckóm, Volt egy full alu Thermaltake Thai Chi-m is ahhoz képest hangban pedig ég és föld a különbség. Egyszóval szerintem megéri a plusz csend
Igazi ereje pedig éjszakai letöltésnél van... simán elalszok mellette, idáig erősen zavart a régi gép.
-
RevolutioN2
tag
galaxy note-tal fotóztam és vakkuval. Hidd el, hogy ekkora különbség nincs a két fekete között. Holnap napfénynél lövök egy vakku nélküli napfényes képet, remélem azon látszani fog. Gagyinak pedig élből nem nevezném, mert egy rendkívül jóminőségű ház.
zolee5016:
Nem tudom milyennek kellene lennie egy tipikusan csend orientált háznak?
Egyébként meg, ha elolvastad a cikk elejét ez egy teljesen szubjektív bemutató, ami tartalmazza az én igényeimnek való megfelelőséget azaz, egyszerü letisztult és nem feltűnő. Ha olyat akartam volna akkor tuti nem ilyen házat veszek. Ja és ha drága a letisztultság akkor egy Lian Li ház jobb? -
RevolutioN2
tag
Igazán nincs mit
én ezentúl csak ajánlani fogom ezt a házat, ha pedig alkalmam nyílik moddingolni a core 3000-est és meg tudom nézni z anyagminőségét akkor a fractal márkát is. -
RevolutioN2
tag
Igen valóban így van. annyira egyben van ez a ház, hogy garantáltan nem kell mostanában cserén gondolkoznom. Ahogy látjátok is az utolsó képen szépen el is lehet rendezni belül az alkatrészeket s noha az ajtólapon nincsen plexi, azért higgyétek el megnyugtat a tudat, hogy minden csinosan el van rendezgetve. A hűtése nagyon jó, érezni az előlap oldalán ahogy a hüss levegő betódul, hátul pedig ahogy jön kifelé a meleg. A csendesebb működés (bár nem volt szempont) annyira jól jön, nem hallani a 2 vinyó kerepelését annyira, film alatt amikor pedig szinte leáll a rendszer tényleg néma ház. jó megfogni az anyagát, hogy olyan pfff olyan komoly anyag.
igy utólag tényleg áldom az eszemet, hogy lecsaptam rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest