Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
Nekem is Fractal házam van és semmi bajom nincs vele. A vga kivételi gondot abszolút nem is értem. 1 csavar, 1 kapocs a lapon. Ebből van idióta megoldás és használható is, de mind a 4 kapcsot könnyen ki lehet nyitni. Nem tudok olyat elképzelni, hogy a ház miatt nehéz kivenni egy vga-t. Egyedül codegány műanyag patentos zárja törte le egyszer a körmöm
A board rögzítő csavarok nálam tökéletesen mentek a menetükben. Nem lehet, hogy ferdén kapattad bele a távtartókat?
A táp viszont nálam is játszikAdni kellene nekik egy rossz tápot, hogy le tudják méretezni
Igaz nekem minden furaton fel mm-t kellett csak reszelni és tudta a helyét mind a 4.
Viszont ami tetszett, hogy elértük, hogy a vinyó keretükhöz adnak illesztett csavart. Nekem csak sima végig menetes csavart adtak. Így nem koppan fel a csavar és gyak' szét lehetne vele tépetni a gumit. Érzéssel kell meghúzni. De látom ebből már tanultak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest