Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED monitor topic
- Milyen pendrive-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Supersol
üzenetére
én végig a kijelzőről beszélek!!!!
Ja, hogy a feature listát bekeretezteted és kirakod a falra nézegetni? Nem szóltam semmit.
Mit ér a kijelző, ha nincs értelmes cél, amire használhatnád??
Minek vegyek Ipadot ha Samsungot használok telefonból....hogy semmi ne legyen kompatibilis???
Mint írtam, én is Samsungot használok telefonból (Note 2) és el kell, hogy keserítselek, semmi problémát nem okoz, hogy iPad-et használok tabletnek mellette

Azt azért még el kell mondanom, hogy én is tettem kitérőt, az első tabletem egy első generációs iPad volt, utána egy Galaxy Tab 10.1, majd egy Nexus 7. De saját tapasztalatom az, hogy az Android tabletes használatra nem kényelmes, ha a gyári alkalmazásokon túl gondolkodik az ember. A felmerülő anomáliák is csak Androidon léteznek (2-3 hetente újra kell indítani egy droidot, mert lassul, vagy "érdekes" dolgokat művel, iOS-en ha fél év használat után sem indítod újra, akkor sincs probléma). Mondom, ez saját tapasztalat.Valszeg azért vettem mert szeretném nagyobb méretben nézni a letőltéseimet
Ha itt filmekre gondolsz, akkor sem értem mit írsz.
Én inkább TV-n, vagy monitoron nézem ezeket, mert a tablet erre kicsi (a Note 10.1 is).
Ha másra, akkor azt fejtsd ki jobban, mert így nem sok értelme van.munkahelyemnek szerkesztek oldalakat,....gondolom azt senki nem mondhatja,hogy ebben jobb az Ipad
Gondolom weboldalt szerkeszteni nem tableten akarsz (bár iOS-re erre is van működő megoldás [link] ), megnézni, megrendelőnek bemutatni meg lényegesen jobb az iPad az értelmesebb képaránya miatt (szintén saját tapasztalat).
Mégegyszer mondom a kijelzőről írtam végig!
Azért az ilyen kijelentésekkel várjunk meg még egy Displaymate tesztet, az iPadek kijelzője eddig mindig leverte a teljes mezőnyt és az új készülékek kijelzőjét még te sem láttad szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Lexus, Toyota topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Disney+
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest