Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
XmoD
senior tag
Sajnos a kép nem ad lehetőséget a pontos mérésre, de elképzelhető, hogy az AM2, AM2+ és AM3 kompatibilis hűtők minden gond nélkül rögzíthetőek lesznek az FM1-es foglalatú alaplapokra is.
Es szerintem ez se egy elvetendo otlet! Speciel veszel egy jo hutot , nem szeretnel cserelni DE alaplap valtas miatt szuksegesse valna. Könnyeb az atallas.
-
dezz
nagyúr
Desktopon az UEFI lesz a megszokott. A Corebootot leginkább szerver, embedded, set-top-box és mobil vonalon fogják alkalmazni.
(#82) Zeratul: Kezdetben még úgy volt, hogy a prociba integrált GPU-t, illetve stream-processzor tömböket hívták APU-nak, később tértek át arra (szerintem a marketingosztály kezdeményezésére), hogy az egész "hobelebancot" hívják így.
-
Linux majd lesz, csak idő kérdése. Meg mire én gépet cserélek, már lesz támogatás.
A másik, hogy a gyors idulás; pl. a QDI alaplapom, ami volt, tudott egy Quick Boot nevű dolgot; se BIOS, se POST, csak bootolt, amin megnyomtad a gombot. Really gyors volt.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
atti_2010
nagyúr
Tulajdonképpen ezért kezdték el belerakni az APU-t a CPU-ba mert rájöttek hogy a procik hamarosan már nem lesznek eladhatóak azzal az ürüggyel hogy erőseb mint az előző mert egyszerűen nincs rá szükség, így kellett valamit csinálni.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Tulajdonképp ennyi pénzt kiszórni játékra amibe ezek a dögök kerülnek... Ht nem tudom.
Sajnos megint az lesz, ami a P4 LGA775 váltásnál volt, hogy a cégek rájönnek, hogy nem fogynak eléggé a hardverek, mert a jelenlegi cuccok kielégítik a legtöbb igényt -> megint lesz valami mesterségesen előidézett piacrendezés.Mutogatni való hater díszpinty
-
vanye
senior tag
Igazad van. Régebben minden karácsonykor végignéztem a trilógiát, hiszen az első két rész pont akkor játszódik (a harmadikat akkor meg már mér' is ne, ugye...)
De hogy ON is legyek: már jó ideje az megy, hogy a júzerek CPU-oldalról a mostani processzorgenerációk használata mellett is egész egyszerűen "túltervezik" gépeiket, hiszen még az ezek által biztosított teljesítmény is elegendőnek bizonyul (AMD oldalról itt az x4-es Phenomokra gondolok elsősorban) - általában játékok futtatásához, hiszen leginkább arra vásárolják őket. Erre mindenki azon sápítozik, hogy pl. a Phenom x4-esekkel szemben ezek az új Llano procik nem hoznak majd csak 10% gyorsulást, holott milyen szívesen kukázná erre azt az elavult architektúrájú Phenomot stb. stb. Holott kismillió teszt igazolja, hogy nem az x4 jelenti a szűk keresztmetszetet. (Videókonvertálásról és társairól direkt nem szóltam.)
Egyre jobban hasonlít ez ahhoz, amikor az embernek már vagy öt nyaralója van, de ha hat lenne, akkor biztosan sokkal jobban érezné magát.Stern des Südens!
-
ftc
nagyúr
Egy új bejelentés...felejtsétek el a hagyományos BIOS-t illetve az UEFI-t Llanonal
Jön a coreboot
-
-
dezz
nagyúr
Abban igazad van, hogy a Llano mikroarchitektúrában az Athlon II-re hajaz, de:
1. Az 45nm-es volt, ez 32 lesz -> alacsonyabb fogyasztás + magasabb órajelek.
2. Jóval fejlettebb energiamanagement, talán turbó is!
3. DDR3-1866 támogatás.
4. Nem tudjuk még, milyen kisebb finomítások történtek.
5. Ha valakinek kevés lesz (akár később), FM1 vonalon maradva később lecserélheti a Trinityre (Bulldozer alapú CPU + IGP).A Bulldozerről nem sok alapod lehet bármit is kijelenteni...
(#64) vanye: Nem figyeltél eléggé: Samuel felejti ott, így aztán nem is tud igazán őszintén örülni a Bruce által oly könnyedén felvázolt vidám eseménynek.
(#72) hcl: Soros lenne a BIOS az új lapokon?
POST kijelző egyébként van pár komolyabb lapon.Ja, cikk: "az alaplapra integrált D-SUB"
Maradjunk inkább a szereltnél, integrálni chipekre szoktak (már számítástechnikai értelemben).
[ Szerkesztve ]
-
Azt figyelitek, hogy a chipset bal alsó sarkánál ott van egy SOIC8 foglalat, benne a BIOS IC-vel?
Ennél tesztpéldányabb nem is lehetne, ilyen könnyű BIOS cserét akarokNem beszélve a POST kijelzőről a jobb felső sarokban?
[ Szerkesztve ]
-
válasz banhammer #66 üzenetére
Költséghatékonyságból a céges autóflottát le lehet cserélni, a management kaphat új laptopokat (nem baj, az ő régi gépeikből kaptam én is), lesz nyáron telefoncsere, de egy 20k-s RAM rendelést a gyártósorokon használt gépekbe pl. simán elkaszálnak
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz atti_2010 #53 üzenetére
Ezek csak tesztlapok úgy ahogy írtad az áramkörök tesztelésére meg minden másra!
Engemet az érdekel hogy milyen a felszereltsége milyen minőségű olcsó és milyen plusz funkciókat adnak hozzá. Legyen rajta minimum 6-8 SATA és PCI express meg 4 ram SLOT.
Üzemeljen sokáig a lap. a színe nemsokat érdekel. Nem azt nézem egész nap!Látom van itt 1-2 figura akik nemértik a cikket.
Szerintem majd akkor lehet dumálni a procikról meg APU-ról ha már hivatalossan kiadták és fogjuk látni az első tesztet. Ez még nem minden mert még jönnek az AMD fanok akik megveszik és saját tapasztalataikat majd leírják ide. Ezek az egyének külömböző konfigurációkat vásárolnak és majd látni fogjuk az ő eredményeiket észrevételeiket.
Ugyan így van az SB topikban is. Ott is leírják mi milyen. Valakinek van i3 valakinek i7 valakinek graf kari nélkül vagy azzal, valakinek CORSAIR 8GB valakinek KINGMAX 4GB ram.Aztán elhet olvasgatni és kérdezőskördni. Meg nézegetni a benchmarkokat. Habár azok csak informatív jellegűek.
Kiváncsi vagyok majd a megjelenés utáni tesztekre.[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Put2
tag
Mitőrtént Abuval? 2 hete nem néztem a Prohardvert és most azt látom, h nem ő írja az Amd-s cikkeket... Sőt nem is látni..
-
Zeratul
addikt
A Llano módosított phenom 2 magot kapott, ami kb 10% gyorsabb mint a phenom 2, nem nagy gyorsulás de nem is annak szánták, hanem kisfogyasztású hibrid processzornak. A Bulldozernek meg már semmi köze a phenomhoz azon kívül hogy mindkettő AMD temék lesz, így azt kijelenteni hogy csalódás, egy hiteles benchmark nélkül elég nagy trollság. A trinity jövő év elején jön Bulldozer clusterekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Pug
veterán
Szerintem ha spekulatív feltételezéseidet és "okosságaidat" tényként közlöd egy még nem megjelent termékkel kapcsolatban és annak teljesítményét a többi piaci szereplő (jelen esetben ez ugye csak egy, vagyis Intel) termékeinek teljesítményéhez mérten konkrétan pozicionálod, mindezt bármilyen adat nélkül (mivel még se a termék, se tesztek nem jelentek meg róla), akkor vagy legyen már annyi gerinc benned, hogy beismered ezt, vagy ne sértődj meg, ha valaki trollnak nevez röviden ennyi. Szóval a legelején is elég lett volna csak annyit írnod, hogy SZERINTED nem lesz nagy durranás, SZERINTED az egészben az IGP-t leszámítva (ami már nem is isgazán tekinthető ugye IGP-nek) nincs tartalmi fejlesztés, DE érdemben erről vitázni, vagy nyilatkozni a megjelenés után tudunk majd. De ha esetleg látnoki képességekkel rendelkezel akkor nem szóltam...
Szóval, ha egy szakmai oldal fórumán csak a trollkodásra futja tőled, akkor nehogy már Te legyél felháborodva[ Szerkesztve ]
-
vanye
senior tag
Kevered a szezont a fazonnal... Az általad idézett filmet ugyan nem láttam, de ez a rész a Die Hard harmadik részéből való; abból is az a jelenet, amikor Bruce Willis és Samuel L. Jackson épp nagyon igyekeznének Jeremy Irons után, aki épp teherautókon lovasítja meg több nemzet teljes aranykészletét, de csak egy Zastavát sikerül elkötniük. Bruce-nak nem tetszik a csigatempó, s ekkor kérdezi meg Samuelt, hogy ez mégis mi a pék f*sza, mire Samuel asszondja, hogy:
- Ez egy Yugo.
- Yugo?!
- Ja. Keveset fogyaszt, viszont nem megy.
(Aztán később Bruce erőszakkal elveszi egy honpolgártól annak sokkal jobb és gyorsabb verdáját. Samuel odavetett mondatára (miszerint az ürge kissé ideges lett) válaszolva Bruce megjegyzi, hogy majd biztos felderül az ipse, ha vet egy pillantást a hátrahagyott Yugo hátsó ülésére; Bruce ugyanis ott felejtette azt az aranyrudat, amit Jeremy-ék hagytak ott a kirabolt bank páncéltermében.)Szal klasszikus idézet forrását csak pontosan.
[ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
-
atti_2010
nagyúr
Nem tudom mit vártál, betrólkodol egy AMD-s topikba és lefikázol egy még meg sem jelent terméket mert a te ködös szabványaidnak nem felel meg aztán még meg is sértődöl mert valaki nem dicsér meg, no komment.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
-
mirrmur
aktív tag
ok. Látom kiverte az iq a biztosítékot nálad mr. Pig. Majd ha eljövend a processzorok eme színes kavalkádja visszatérünk a teljesítményhez.
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
-
Pug
veterán
Nem vagy fantroll, de kijelented egy még meg nem jelent termék teljesítményéről, hogy az hogy fog viszonyulni a konkurenciához...., köszönjük
Mr. NemfantrollEzen kuriózum okosságodról már nem is beszélve: A proci metszetét nézve ugyanaz mint az athlon II lóf@sz lényegi újítás az integrált VGA-n kivűl.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Aztán mutass nekem egy játékot ami profitál a Sandy erejéből, azon kívül hogy benchmarkban nagyobb pontszámot kapsz.
-
mirrmur
aktív tag
nem fantrollkodok. AMD-m van egy Phenom 555 @ B55 személyében, kár személyeskedni. A proci metszetét nézve ugyanaz mint az athlon II lóf@sz lényegi újítás az integrált VGA-n kivűl. Szerintem teljesítményben nagy csalódás lesz amíg nem lesz tisztességes opencl hibrid kód rá. Vagyis csak ott lesz relative "gyors" ahol ez megvalósul. game alatt 0 hatása lesz ha nem integrált VGA-t használ a cucc. Mint a marhakonzerv akció című filmben: "Mi ez az auto? -Zastava. Keveset fogyaszt de legalább nem megy"...
Az értetlenek is meghallgatásra találnak, csak a választ nem értik, mert azok amik. A cél lebega szemük előtt amit önmaguknak állítottak, füleik süketek, szemeik vakok a végigvitt út melett álló figyelmeztetésekre...
-
atti_2010
nagyúr
Ez az a proci aminek az APU-ja a föld alá döngöli a Sandy APU-ját, és mivel 4 magos változata is lesz bőven elég egy átlagos felhasználónak, ha pedig megtámogatja egy HD 6670-el csodákra lesz képes bőven a Sandy ára alatt.
-
mirrmur
aktív tag
válasz atti_2010 #53 üzenetére
ez az a proci ami "gyengébb lesz mint egy Ahlon2-640 de erősebb mint egy i3-540" ?
nagy csalódás lesz teljesítményre szerintem. Ahogy a buldózer is.
-
atti_2010
nagyúr
A lényeg az idegesítő, nem tudják mire való a teszt alaplap de már startból leírják hogy nincs elég csatlakozó meg ronda stb, aki nem tudja mire jó a teszt alaplap nyugodtan kérdezze meg mielőtt beirkálja hogy "hú nincs 8 PCI-E csati meg 30x USB3 csatlakozó, 80x SATA 3 egy olyan alaplapon ahol az alapvető áramköröket tesztelik.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Egyetértek!
Ez csak egy teszt alaplap! A bolti darabok nem is fognak rá hasonlitani még messziről sem!Nem fognak csilivili darabot csinálni egy tesztelésre! Oda jó a régi zöld krix krax design is.
Csak ugye a fogyasztónak nem mindegy milyen szinű az alaplapja mert ugye nem a monitort nézi a felhasználó hanem a gép belsejét hogy hogyan világit a LED venti meg milyen szép fekete a gép belseje!!!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Boxi88
őstag
Mindenki "hájpolja" a zöld nyákot... régen alap volt, most megint divatba jön mint a retro ruhák?
-
Szerintem sem referenciadarab. Ez egy tesztelésre szolgáló előgyártmány lehet, szerintem a referencia sem fog rá még hasonlítani sem, nem hogy a gyártói példányok.
-
Devid_81
félisten
Ez szerintem is mérnöki példány, mint ref.
Az oké, hogy a reftől el lehet térni, de ez tényleg eléggé összecsapott, mint a matek házi....
-
Fr3eWar
őstag
Tetszik a Sata csatlakozók elrendezése
Mint a horgolás -> egy sima egy fordított egy sima ...
-
pogger
csendes tag
Eléggé fapados lett a tesztlap de odab*sz!!
-
vanye
senior tag
válasz atti_2010 #37 üzenetére
Valóban nem ma volt annak a napja, hogy utoljára Catalystot raktam fel, mivel 2006 óta kizárólag Nvidiám van. VISZONT! Attól még tudom, mit beszélek.
[link]
Itt több helyen is szerepel az ATI-név. Többek között a Catalyst-elnevezés mellett is. Tisztában vagyok vele, hogy az ATI már rég AMD, de (mint a mellékelt ábra mutatja) nem mindig, s nem minden esetben.
Mi több!
Nézd csak meg, hogy milyen elnevezés szerepel a link által megnyitott oldal fülén![ Szerkesztve ]
Stern des Südens!
-
superecneB
őstag
Nekem tetszenek ezek a "mérnöki" alaplapok!
Ez az aktív hűtéses chipset hűtő most felidézte a jó öreg nForce4-es időszakot (legalábbis nekem az borzasztó volt, állandóan lehalt az MSI lapomon [MSI K8N Neo4 platinum]) -
KAMELOT
titán
Érdekes móka lesz ez az AMD-től! Kiváncsi vagyok mire képes majd!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
osztraksajt
őstag
Eleve nagyon ritkásan van elrendezve, ez sima tesztépdány. A többsége ezeknek a lapoknak mATX lesz szinte tuti. A Bulldozer meg megy ATX-be akinek arra van szüksége hogy bővíthető legyen.
-
veterán
válasz Blindmouse #20 üzenetére
Pici lesz az BNC-nek... SMA-nak nézem.
De a lényeg valóban az, hogy NEM ref. lap - tedd oda pl. egy Bullhead vagy hasonló mellé, nem is egy kategória.
[ Szerkesztve ]
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
vanye
senior tag
Igen, ez az ATI-dolog korábban már nekem is feltűnt. Mert ha az ATI név ment a levesbe, akkor miért tűnik fel mindig újra és újra? A Catalyst is "ATI Catalyst" néven fut még ma is. Amúgy kérdeztem erről egyszer Abut, hogy akkor ez most hogy is van. A (valszeg viccnek szánt) válasza az volt, hogy ez minden bizonnyal az ATI mérnökeinek poénja. Apropó Abu: tudja valaki, hogy merre kódorog?
Stern des Südens!
-
antikomcsi
veterán
Valóban kár volt erről képet rakni.
Ez csak egy mezei nyák, amire éppen annyi cuccot hegesztettek fel, hogy működjön. Ilyennel nem fog senki találkozni, hacsak nem tesztpartner, vagy amd dolgozó, vagy közeli hozzátartozó.
Gyakorlatilag egy teszt eszközt láthatunk, nem egy kész terméket.
-
ViZion
félisten
Az nem lehet, hogy ~5 éve legyártottak két kamion "fit for all" lapot, és abban gyakorolnak?
Majd PH! teszt után okosabbak leszünk...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
zsigus
őstag
A 8pin-es kiegészítő CPU tápcsatlakozó nem túl sok egy kicsit?
Ha jól tudom kevesebbet kell fogyasztaniuk a Llano APU-knak mint mondjuk egy sima Athlon-Phenom procinak, és a legtöbb AM2+ vagy AM3-as lapon csak 4-pin-es van.Vagy ez is csak a mérnöki-referencia példánynak tudható be?
-
atti_2010
nagyúr
válasz atti_2010 #24 üzenetére
Sőt jól írja Blindmouse ez nem is ref csak mérnöki példány de ha ref is nem jelent semmit, miért kell arra gondolni hogy most mind ilyen kell legyen???? A lényeg az áramkörökön van az hogy utána ki hány csatlakozót tesz rá az más kérdés.
-
brian1987
tag
válasz atti_2010 #24 üzenetére
Azt értem hogy 1 ref lap.
Csak gondoltam hogy a fejlesztők nem 1 vacakon fognak kísérletezni.
Gondolok arra hogy manapság már megszokott a CF.
Minden második (alaplap Cf támogatással érkezik) ember azt fogja nézni hogy a Liano + Cf mire (lesz) képes.
Persze ez még a jövő titka.
De ezt mindenki tudja, hogy már a technológia közel nem ott jár amit mi látunk itt a PH.!-n.
Lásd.: NASA
Csak vicc volt.
Ez is szép eredmény.
Mivel AMD fan vagyok ezért ki várom a végét.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
Móci
addikt
válasz Blindmouse #20 üzenetére
Felesleges leírni, úgysem értik.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
brian1987
tag
Szép is jó is csak valahogy kevésnek találom a bővítő helyeket.
Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
Blindmouse
senior tag
Nézzetek már erre a lapra, ott vannak rajta a BNC csatlakozók mérőpontoknak, meg úgy van összehányva. Nem referencia lap ez, hanem korai mérnöki példány.
3440x1400@120Hz #ultrawidemasterrace #gloriouspcgamingrace
-
Day 'n' Nite
tag
Jó kis retró megjelenése van ennek a zöld nyáknak, de valszeg ilyen színben nem lesz egy sem.
Tényleg jó lenna ha már jönnének ezek...“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
Chosen
addikt
Kb mint az S478. Visszafelé megyünk?
-
Archer
őstag
válasz atti_2010 #13 üzenetére
A másik véglet meg amikor mindenféle tekervényes hőcső dzsungelt tesznek a többnyire Inteles lapokra.
bacsis: lehet találtak a raktárban egy raklap hűtőt még a Radeon 8500-as időszakból, azokon is szinte ugyanilyen hűtő volt
mod: látom más is gondolt erre
[ Szerkesztve ]
Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.
-
S-eye
senior tag
Már hiányzott,hogy nincs semmi újabb hír
-
bacsis
Közösségépítő
ATI matrica van a chipseten?
há nem úgy volt hogy a Radeon HD6XXX kártyáktól végleg megszűnik a név? -
atti_2010
nagyúr
-
Tonyius777
tag
tényleg csúnyácska de épp nézem már alig van rajta alkatrész csak pár műanyag slot
már lassan minden a CPU-ba raknak csak optikával kéne összekötniÜdv:Tony
-
8zabi
őstag
jó lesz ez nagyon, csak győzzük kivárni
de a dsub-ot elfelejthetnék már...
-
ViZion
félisten
Ezzel annyiban vitatkoznék, hogy nem mindegy hogy egy 50 gr-os fémdarabot hűt egy 40-es venti 4000-es fordulaton, vagy egy normális méretű bordát hűt egy normális venti, elviselhető hangerővel.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
brian1987
tag
Nagy reményt fűzök ehhez az egészhez .( FUSION)
Csak AMD (fan vagyok) mindig minden körülmények között.Régi értékeléseim :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=brian1987
-
buherton
őstag
Meg azzal, hogy szép kékre lesz festve, meg vadabbnál vadabb hűtés lesz rajta az e-pénisz növelésén kívül semmi másra nem való .
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
atti_2010
nagyúr
Emberek ez egy ref alaplap, a megjelenésnél rá sem fog senki ismerni mikor a különböző gyártók ráaggatják a cuccaikat.
-
noisia
aktív tag
Rendkívül hasznosnak találtam az utsó táblázatot, nem igazán tudtam már követni mostanság, hogy milyen APU, mennyi sáv, ilyen név, olyan platform ...
Így már világosabb!
Köszi" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
Himym
senior tag
rém ocsmány, de jöjjön
-
villamos
őstag
Reméljük az a buta légkavaró ott alul, nem feltétlenül muszáj...
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
csƵ
addikt
Hát ez gyönyörű.
-
atti_2010
nagyúr
Valaki tudja hogy a Bull APU-k milyen foglalatban jönnek? Csak FM1 mert akkor változik a gyerek fekvése.
-
mg105
senior tag
vagány a zöld nyák. jöjjenek csak jöjjenek, nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz SK Hynix memória - eladva, értékelésre vár
- Beszámítás! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX Z270-I GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! MSI H81M-E33 Alaplap H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest