Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy körömkefe is hasonló árban lehet, mint egy szappan. Bevallom, használom is mindkettőt.
A minap a háztartási boltban láttam olcsón kalapácsot, és vettem is egy maréknyi szöget meg csavart. (Csak gondoltam, hogy megosztom ezeket az információkat, kb. annyira hasznosak, mint a szappan ára...)
Megsúgom: rohadtul nem váltják ki a tesztbeli eszközt, és nem értem, hogy
Az pedig, hogy az életciklusuk hány év, nem befolyásolja a hasznosságukat. Egyébként gőzöm sincs arról, hogy a Foreo termékei mennyire tartósak, de elég jó nevű márkáról van szó, megelőlegezném nekik a bizalmat.
Testápolni nyilván nem kötelező. Mondhatnám, hogy mosakodni sem, de az alapvető higiéniát azért feltételezzük egymásról... Egyéni adottság kérdése is, de egy nem túl magas kor fölött sokakon már rettenetesen látszik, hogy törődnek-e magukkal.
Te ezek szerint a "nem törődnek magukkal" kategóriába tartozol.
Ez persze önmagában a magánügyed, de erre büszkének is lenni és leszólni az igényességet, hát, az már eléggé nagy ház....
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hobby rádiós topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9850H I 32GB I 512SSD I RTX4000 8GB I W11 I Cam I Garancia!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest