Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- VR topik
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Végülis lehetett benne eröt használni, kaszabolni, fizika se volt rossz, szal minden megvolt hogy jo legyen, de vhogy szvsz nem lett az. Hiányzik belöle vmi. Egyszerüen kitoltam és nem tetszett. Jedi academy rulez.
Pl egy konkrétum: hiányzik nekem (ami a jedi academyben is megvolt) hogy ha lézerkarddal vagdosok vkit akkor az essen már darabokra. Vagy legalább mint a falban maradjon rajta pár izzo heg. De itt...semmi.
Egyszerüen átolvad a texturán azt összeesik az ellen. Ennyi. Ez nagyon nem tetszett. Legalábbis én ugy emlékszem igy volt amikor kitoltam. Ha tévedek javitsatok ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !!!Csapj le rá, mielőtt túl késő!!! Új (bontatlan) 1024 GB/1 TB OLED Steam Deck eladó
- Asus rog ally X + 2db dock + 512GB micro sd
- RGH-ás Slim Fekete Xbox360 500Gb+3db joy+Kinect+Wireless U kormány
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Nintendo Switch Oled-ek Picofly chippel okosított 256 és 512GB Dual Boot Hekate Tinfoil CFW RP2040
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G1a - R5 4650U I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyszerüen átolvad a texturán azt összeesik az ellen. Ennyi. Ez nagyon nem tetszett. Legalábbis én ugy emlékszem igy volt amikor kitoltam. Ha tévedek javitsatok ki.