Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Végülis lehetett benne eröt használni, kaszabolni, fizika se volt rossz, szal minden megvolt hogy jo legyen, de vhogy szvsz nem lett az. Hiányzik belöle vmi. Egyszerüen kitoltam és nem tetszett. Jedi academy rulez.
Pl egy konkrétum: hiányzik nekem (ami a jedi academyben is megvolt) hogy ha lézerkarddal vagdosok vkit akkor az essen már darabokra. Vagy legalább mint a falban maradjon rajta pár izzo heg. De itt...semmi.
Egyszerüen átolvad a texturán azt összeesik az ellen. Ennyi. Ez nagyon nem tetszett. Legalábbis én ugy emlékszem igy volt amikor kitoltam. Ha tévedek javitsatok ki.
-
keIdor
titán
válasz
ez_meg_emaz #3 üzenetére
A teljes jobb lesz szvsz, mondjuk nekem a demo is tetszett.
-
ez_meg_emaz
őstag
Nem kell irigykedni. Kiprobáltam, elmegy kategoria. A jedi academy sokkal jobb volt szvsz.
-
maedve
csendes tag
Egyetlen jelenlegi játék amit kipróbálnék konzolon, de ősszel annyi gamma jelenik meg, hogy nem fog hiányozni.
Amire az őszi és a jövő tavaszi termést kivégzem, jöhet a PC verzió...ha lesz -
infectedmann
őstag
Most tudom irigyelni igazán a konzol tulajokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest