- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isván
csendes tag
Az első rész abszolút feszült és félelmetes volt. Nagyon rég volt dolgom olyan játékkal amin ennyire féltem.
Mikor először megláttam az Alient fél óráig nem mertem a karakterrel az asztal alól megindulni, egyszerűen pánikban voltam hogyha kimegyek biztos elkap. Aztán a játék előrehaladtával már ment minden, de minden kimerészkedés hihetetlenül feszült volt hogy ne kapjon el a kis szemét. Ha folytatás lesz egyértelmű vétel.
-
NateDogHUN
tag
válasz
NateDogHUN #17 üzenetére
[link]
Ingame coop, AVP2000, steamen elérhető. -
Hiftu
senior tag
Ha csak annyit tudunk, hogy Alien témájú lesz, akkor akár Aliens: Colonial Marines 2 is lehet belőle.
-
Gery9112
őstag
válasz
atainprison #13 üzenetére
A lángszóró megszerzése után valóban változott a játék hangulata, kicsit hasonlított a második részre. A lángszóró annyira azért nem volt OP, nehezebb fokozaton kevés naftát lehetett hozzá szerezni, hamar kifogyott és az alien se ijedt meg olyan könnyen a tűztől. Tény azonban, hogy a craftolható, felszedhető cuccokból kb medikit meg lángszóró, amiket használni kellett.
-
atainprison
senior tag
Jó lenne egy folytatás, csak ne csesszék el úgy, mint az első rész második felét. Egészen addig, amíg arról szólt a történet, hogy egy alien van és nem volt lángszóró, tök jó és félelmetes volt. Aztán megkaptam a lángszórót, ami miatt a félelemérzet simán elmúlt, mert csak oda kellett kicsit pörkölni és már rohant is el az alien, plusz a végére már nem egy alien volt, hanem egy egész kaptárnyi....szóval a történetet is rendesen elcseszték. Na majd a folytatás, remélem jó lesz (ha lesz).
-
ribizly
veterán
Talán előbb a VR részt kéne utánahúzni az oculus framework-nek, hogy lehessen tolni, mert gyakorlatilag az egyik húzócím lenne a Resident Evil VII mellett.
-
Slack
tag
Én is nagyon várom. Tetszett az Alien Isolation. Biztosan megveszem.
Bár azt hozzá kell, hogy tegyem, hogy kicsit hosszúra sikerült a játék. A végére nagyon ellaposodott a játék menet: mindig eljutni A -ból B -be, kiderül, hogy el van torlaszolva az út, keresni alternatív útvonalat, majd kiderül, hogy nincs áram, visszakapcsolni, közben meg bujkálni az Alien elől.
Remélem, hogy az új játék hozni fogja az isolation hangulatát, és kicsit változatosabb lesz a játékmenet. -
Soulles
aktív tag
AvP2 óta az Isolation-ön kívül nem volt egy jó alien játék se.
Már nagyon tudnék örülni egy igazán fosatós, marine-os fejlesztésnek. -
acura
tag
Remélem a következő részben már lesz valamilyen coop lehetőség. Értem én, hogy teljesen más értelmet nyer a multitól a játék, de úgy az eladási mutatók is jóval nagyobbak lennének.
-
sTERNI
senior tag
Nagy kedvenc, nem bánnám, ha jönne még hasonló. Viszont elég magasra tették a lécet, kihozni úgy egy második részt, hogy tartalmas legyen, kellően új, de még épp hasonlítson az előzőre.. nem irígylem a srácokat.
-
cellukx
tag
Az egyik legjobb
Nekem a mai napig bejövős
Remélem tényleg lesz folytatása, mert nagyon szeretném megpörkölni annak az aliennek a kicsi nyelvecskéjét, amelyik a végén űrsétára kényszerített -
bindike01
aktív tag
Remélem igazak a pletykák!!! Abszolút az egyik legjobb pc játék ami készült a kategóriájában.
-
Rodi 4.80
senior tag
Jó lenne! Az "első" rész nagyon kemény volt, rám hozta a frászt egyszer-kétszer
-
Gery9112
őstag
Ha ez igaz akkor instant buy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest