Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
robotjatek
tag
Már a Vistában is csak arra használtam a start menüt, hogy a start gombot megnyomva, majd a kívánt alkalmazás nevét bepötyögve, elindítsam azt. Ezt ugyanúgy meg tudom tenni itt, Win8-on is. A gép előtt töltött időm 99%-ában a régi Desktopon vagyok, illetve "régi" ablakos alkalmazásokat használok, így különösebben nem zavar a Metro.
Abban egyet értek, hogy nem teljesen desktopra való, ellenben van WP7-es telefonom, ahol viszont szerintem zseniális a dolog. Illetve, itt az asztali gépen is vannak a Metro-s alkalmazásoknak jó tulajdonságai. A live tile-ok pédául nagyon hasznosak, tudnak lenni. Kitűztem két város időjárás-előrejelzését, azonnal látom a Mail tile-on és a lock screenen ha e-mailem jött, a people-ön meg az FB értesítéseim látszanak. A calendarban pedig látszanak a FB-os és Live-os eseményeim, bejegyzéseim. Ha több alkalmazás lesz, még jobb lesz. Kár, hogy a gyáriak ilyen fapadosak. Valahogy WP7-en összeszedettebb a GUI is.Akinek nem tetszik, annak meg nem kötelező a metro appokat használnia, a régiek ugyanúgy megvannak. Összességében nekem tetszik az irány, viszont a desktop azért maradhatna desktop
De hogy ON is legyek: Kíváncsi vagyok mit hoznak össze a Mozillás srácok, Firefox felhasználóként pedig biztosan rá fogok nézni. Örülök, hogy már most nekiálltak, bár az ő fejlesztési tempójukkal ki tudja mire lesz igazán belőle valami
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Robotporszívók
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest