Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciókamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A tesztben szereplő progik és ezek tesztben szerepelt verziói nem triál-ként voltak megjelölve, hanem Freeware-ként. Nincs tudomásom arról, hogy 30 nap múlva meg kiírnák, hogy mégsem freeware-k.
Az természetesen benne van/lehet a pakliban, hogy a jövőben (nekem sincs üveggömböm ugyebár) egy újabb verziótól kezdve esetleg fizetőssé teszik valamelyik progi(ka)t, épp ezért töltöttem fel őket MediaFire-re (meg van osztva a blogban, bárki, bármelyiket letöltheti) és ezen verziókat nem fogom frissíteni. (Hasleo-t frissítettem, mert találtam benne egy hibát) ill. a DiskGenius-t, mert ott is találtam hibát, de az a particionálással volt kapcsolatos, de ha már jeleztem nekik, meg ki is javították, akkor gondoltam frissítem ezt is) -
Azon nem módosítok, mert a siker oszlop arra hivatott, hogy a teszt követelményeinek eleget tett az adott progi avagy sem.
Az, hogy felhasználói interakció kell egy boot lemez legyártásához, az nem egetverő probléma, megosztottam a szükséges ADK/PE csomagot, amit kb. nextnextfinish módszerrel fel lehet varázsolni (a legyártott ISO-k meg vannak osztva, hogy ne kelljen ezt eljátszani)Az Active disk image ingyenes szoftverénél, ami nem készít boot eszközt, ott is van kerülő út (teljesen legálisan), csak nem írtam bele a blogba, ez az Én hibám, mindjárt pótlom..

Mentségemre szolgáljon, hogy -mint ahogy írtam is a blog elején- a kevés szabadidőm (max. 2 nap) jelentős részét áldoztam a tesz elkészítésére, ami így is rohamtempóban készült, már hullafáradt voltam és pár fontos megjegyzés lemaradt...
-
-
"Esetleg ahol bármilyen megkötés van a visszaállításra..."
Milyen "megkötésre" gondolsz konkrétabban?
"Engem még a differenciális backup érdekelne..."
Az adott progi honlapján tudsz ennek utána nézni. Sajnos ingyenesekben tipikusan ilyen korlátozások szoktak lenni, hogy pl. a különbségi és/vagy növekményes mentés nem elérhető bennük...
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Adobe Photoshop
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen egeret válasszak?
- Anime filmek és sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Apple Mac mini M4 / M4 Pro garantáltan a legjobb ár, bontatlan, EU-s, garanciális
- Gombászkönyvek egyben
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest