Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Jó képek, jó lesz ez.

(#2) Pikari
A legrosszabb amit az SE tehet az az lenne hogy a VII -ből készítenek egy remake -et. (Gondolom te is arra akartál gondolni, hiszen PC -re kapott a VII egy HD változatot - PS3 -on nem tudom mi a helyzet, úgy tudom PS Store -ból lehet letölteni a VII -t, hogy azt felhúzták -e egy kicsit a mai tévéfelbontásokhoz, azt nem tudom)
A grafika miatt nagyon sok mindent meg kellene változtatni a játékmenetben, nagyon nagyon rossz ötlet lenne.
Az egyik (ha nem a legjobb) FF, de tényleg, hagyják meg őt olyannak, ahogyan anno elkészült.
Azt viszont fontosnak tartom hogy továbbra is legyen elérhető PC -re és PS3 -ra, sőt, PS4 -re is (bár ugye utóbbi esetben csak a felhős játék jöhet szóba). Meg jó lenne ha kiadnák az Ultimate Box -ot, abban benne van a VII PS1 -es verziója is.
De abban csak reménykedhetek hogy valaha megjelenik Európában..(#3) ldave
Igenis pazarolja csak erre is. Legendás FF játék mindkét rész, jelenjen csak meg PS3 -ra.
Meg ez egy kis kárpótlás a rosszul sikerült FF -ek után.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Óvodások homokozója
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Akciókamerák
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital Konzol Garanciával
- Asus Rog Ally Z1 extreme
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Karácsonyra, XBOX Series X, karcmentes, mint az új készülék, dobozában, ajándékokkal, 6 hó garancia!
- Lenovo Legion Go 8APU1 2027.06.-ig garancia
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest