Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Most olvasom, hogy SE lépéseket tett, hogy leállítsa a projektet, jogi úton.
-
tobal
tag
válasz
WayneGace #11 üzenetére
Azt hiszem nem túl releváns egy olyan filmet felhozni példának, aminek az összes jelenete egy darab szobában játszódik. Ahhoz képest még sokallom is egy kicsit a 200k-t. Persze a film nagyon jó, de a színészeken, kamerákon, stábon és írón kívül másra nem kellett költeni. Ehhez képest nézd meg az FF7-nek csak az intróját... oda azért ennél több díszlet kell.
-
xenom0rph
őstag
Én is híres feltaláló vagyok amúgy
-
myckie2
őstag
Kickstarter: Hogyan nyúljuk le az emberek pénzét idétlen ötletekkel. Hajrá!
Van amikor olyan ötletekre kérnek jó sok pénzt amire teljesen felesleges annyi.
Csak ki kell találni valami érdekes kütyüt, csinálni hozzá egy megkapó videót és 1 milliót célnak kíírni. -
ldave
félisten
Miért nem lehet szegény FF 7-et már végre békén hagyni?
-
WayneGace
őstag
Segítek itt egy amerikai film: http://www.imdb.com/title/tt0756683/ magasra értékelt, profi színészek, rendező, forgatókönyvíró, operatőr, stb., 200k dollárból.
Európában is nagyon sok film készül kevesebb, mint 400k dollárból. Ázsiát és Dél-Amerikát is meg lehetne említeni.
-
Split
csendes tag
Vajon a licensz kerül ennyibe?
-
xenom0rph
őstag
Ebből vajon mennyi mehet zsebre
-
törölt tag
Remélem azért összejön nekik, aztán van +1 bizonyított pénz szerzési lehetőség ebben a {censored} világban.
-
saelin
veterán
Engem nem győztek meg.
-
WayneGace
őstag
400k dollárból már egész estés filmet lehet készíteni. Igazi színészekkel, forgatókönyvvel, rendezővel. Persze nem cgi-re elköltve a pénzt. Elég ambiciózus, hogy annyi pénzt össze akarnak szedni egy rajongói "alkotásra".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Apple asztali gépek
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest