- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
donki
senior tag
80 euró egy játék egyharmadáért, ami ráadásul semmi innovációt nem tartalmaz... Tátva maradt a szám amikor megláttam a steamen az árát!
Na mindegy, pár final fantasy résszel már kelepcébe csaltak, ezúttal pontosan fel tudom mérni, hogy erre semmi szükségem.
-
jano1102
csendes tag
válasz
CriticalHit #15 üzenetére
Nem érted: a légyeg az ellenállás. "Szorgos népünk győzni fog." (a rohadékok, megint adtak egy ingyen játékot, phföjj.)
-
CriticalHit
addikt
válasz
scyllafren #2 üzenetére
Pontosan mi is a probléma az Epic Store-al? Sok fikázót kérdeztem, de értelmet nem leltem.
-
1dude
senior tag
válasz
Midguardian #5 üzenetére
EGS -el? Hogy teljesen felesleges, pont mint az összes többi store és launcher (és ehhez még jön Sweeney hülyeségei, a nagy testvér figyelme, stb).
-
Midguardian
csendes tag
Na megjelent, CSAK 27.490 Ft
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyon baráti. Ezen vagy a XV n gondolkodok .
-
Shinjike87
aktív tag
100 GB a helyigény? Ez igen. Mekkora textúrák vannak a pakkban?
-
chungee
addikt
Steam hiszti csak a vérpistikék szoktak hogy felvághassanak haverjaiknak steam-en hogy éppen melyik játékban vagánykodnak
-
Daelion
őstag
Én is vettem ott már nem 1 játékot, semmi bajom nem volt eddig velük, legutóbb a Kena Bridge Of Spritet amit nagyon nem bántam meg mert remek játék.
Megjegyzem nekem 7 launcher van gépen, pont nem érdekel mit hol veszek. 'Steam pl HL 2 megjelenése óta van nekem de nem ragaszkodom hozzá'
Ami kell és olcsóbb/leárazás/kupon van akkor megveszem oszt csá. 'Dobozos előrendelt Doom Eternal meg alapon Bethesda Launcherbe ment
'
-
Wesder
titán
válasz
Midguardian #5 üzenetére
Hogy nem Steam. Ami nincs Steam-en, az nem is létezik sokaknak.
-
Midguardian
csendes tag
Az csak az alap verzió volt, ez meg a PS5-ös upgrade az intermission kieggel együtt.
Egyébként meg nem kötelező megjelenéskor megvenni. Azon se lepődnék meg ha a karácsonyi időszak alatt lenne rá akció.
Amúgy konkrétan mi a baja ennyi embernek (yt kommentek nagyrésze is az egs-en vergődik) az EGS-al?
-
tomazin
veterán
válasz
scyllafren #2 üzenetére
En nem 1jatekot vettem mar ott. Sot valamit azert ott vettem meg,h tobb jusson a fejlesztoknek.
-
tomazin
veterán
Ki lehet birni tobb napot is. Ilyen pofatlan arazas mellett vegye meg akinek 2 anyja van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Óra topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged