Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
konzolon nagyon is jók a fifák, nekem pár napja van boxom, de 100x élvezhetőbb, mint pc-n a pes/fifa.
-
mephi666
nagyúr
hétvégén próbáltuk a pes10-t, mert a fifa10 miatt majdnem szétb@sztam a billentyűmet, úgy felidegelt a folyamatos csalása... (pl.: 20-25 kapura lövésemből 1-2 gól sikerül, mert mindenbe belenyúl a gép kapusa... a gép meg ilyen 3támadás/3gól aránnyal ver... kapusom bénázik, gyakran volt olyan gól, hogy a védő előre ívelés helyett hátbalőtte a másik védőt és ebből szerzett labdát/gólt a gép... folyamatosan feltartják egymást a saját védőim, az ellenfelet meg nem képesek szerelni... rohadt idegesítő lett egy idő után... főleg, ha a 80. percig rálőttem 30szor, amiből 2gól lett és ezek után a gép 3 labdaszerzésből 3 gólt szerez...
átültették f@szán a kecsapot fifába)
na, pes10: szórakoztató játék, bekonfigoltam úgy, mint a régi fifákat és elvoltunk vele egész nap... szerzek 2 gamepad-et, aztán barátnőmmel gyűrhetjük egymás ellen is
maga a grafika is szerintem nagyon jó... végre itt nem ilyen papírbábuknak tűnik a közönség sem... régen is próbáltam más focis játékokat a fifa mellett, de mind gagyi volt... mostanra fordult a kocka: a fifák évek óta bóvlik és a pes feljött, mint a higany
-
Thome
veterán
Amíg van PES pc-re, addig ne aggódj. Bár az is elkonzolosodik tisztára. Mármint félreérthető, arra gondolok, hogy Xbox kontrollerrel is lehet irányítani már, natívan támogatja, csak aztán nehogy elfejeltse a pc-t támogatni, és ne legyen pc-re PES, mert akkor lehet aggódni.
De egyértelmű hogy PC-n melyik a jobb, jelenleg. Csak a mocsok jogi hercehurca a csapatok, ligák neveivel... -
DriderG
tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Mostantól már az "évi" fifák sem fognak, úgy tudom abbahagyták a PC-s verzió fejlesztését. Aki friss FIFA-t akar játszani, annak innentől konzol kell majd hozzá...
-
iBlast
aktív tag
akkoris a 06 a legjobb
-
Sirandrish
legenda
Ez érdekelne...nem is jön PC-re :S
De az évi Fifák azok jönnek -
Thome
veterán
Kezd élethű lenni, de azok a fülek basszus, azok életükben nem láttak 3D-t...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000