Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
klinsi
csendes tag
vannak progik, amiknél kitétel, h ne legyen visszafejthető. sztem ez is egy ilyen, így a GPL-t nem is értem...
Uristen!! Már miért kellene titkosnak lennie? Ebben csak olyan számítások és képletek vannak, melyet hozzáértők kiolvashatnak a jelenleg hatályos jogszabályokból!
Nem hiszem, hogy a különböző % számításokra a fejlesztő feltalált új fajta % számítást, amit szabadalmaztatott és most védeni kellene...
Ha valaki a forrás láttán próbál csalni és mahináltan beküldeni bármit, ahhoz meg szerintem nem kell a forrás sem, ha akarom megy az anélkül is (max megvágnak ha rájönnek, vagy nem tudom mi történne).
Ez az egész megint tipikusan magyar. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Windows 11
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Facebook és Messenger
- Mini-ITX
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- BMW topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest