Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Milyen notebookot vegyek?
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
Igen, de itt van a bökkenő, hogy nekik nem is lett volna szükségük a személyi kölcsönre, sőt, így még rosszabbul jártak a türelmetlenségük vagy a helytelen gazdálkodásuk (nem tettek félre) miatt.
Ha mondjuk 5 év alatt kifizetek 5 millát, mert felvettem mondjuk 2,5 milla hitelt egy autóra, akkor feleannyi idő alatt képes lettem volna azt a 2,5 millát összegyűjteni, amiből egy-összegben kifizetem az idő másik fele alatt pedig képeztem volna magamnak 2,5 milla tartalékot.
Erre az emberek többsége nem képes, főleg azok, akikre hatással vannak a reklámok és a marketing. Lehet mondani, hogy hülyék, de innentől már egy hajszál választ el minket attól, hogy embereket raboljunk ki, majd levonjuk ugyanezt a konklúziót.
Persze ezt egy közgazdász soha nem fogja megérteni, ha pedig egyszer mégis eljut a tudatáig akkor mélyen hallgat róla, mivel anélkül is be van b**va a rendszernek, hogy ő a szakmájával fémjelzett monológjával tovább vágná alatta a fát, bőven elegen vannak, akik már elkezdték felnyitni az emberiségnek a szemét.
ps: Végül egy magas labda: Hogyan várhatjuk el Bözsi nénitől, hogy ne verje magát akkora adósságba, amit akkor sem tud kifizetni, ha 300 évig él és leüli a sitten, illetve milyen alapon állapíthatjuk meg, hogy Bözsi néni hülye, amikor országunk jól képzett, diplomás közgazdászai ugyanezt tették, tovább megyek, az USA szintén jól képzett, diplomás közgazdászai ugyancsak ugyanezt tették.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Last Epoch
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Google Pixel topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Robotporszívók
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi