Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigel77
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja most akkor jön a helyesírás, meg a személyeskedés más érv már nincs.
Tudod mit , nem érdekelsz. Én nekem van egy véleményem a hackerek/crackerekről , és neked is. Közeledni nem fog így értelmetlen tovább beszélgetni. További jó imádkozást a Anonymous szent toteme felé. Remélem egyszer majd jól feltörnek , de csak szigorúan a mindig tiszta lelkű hackerek akik benned látják majd az ellenséget éppen azon a reggelen.
További jó fórumozást ,én elmentem rendbe rakni a psn accontomat.
-
Rigel77
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Miért hiszed az, hogy más nem dolgozik . kb 10 éve vezetek egy boltot van fogalmam róla, hogy mi a munka , azért nem tudom lenyelni azt, hogy aki szórakozásból tesz tönkre dolgokat az a fasza gyerek.
"A munkád közepébe való beleszarás alatt azt érted, hogy nem tudtál játszani pár hétig?"
Ezt sem tudta értelmezni , azt írtam "másnak a munkáját/szórakozását" .
Tudod te mindent tudó FehérHolló akik megalkották a Psn azoknak ez a munkájuk amit a cracker tönkre tett , nekem a szórakozásomat tették tönkre. Ha papolsz az értelmezésről, csak valahogy neked ez nem megy.'Inkább maradnál kussban ' ez rád is úgy áll amíg csak a saját mondokádat tudod fújni.
-
Rigel77
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
"Anonymus csinált PSN-nel, az NEM DDOS! "
Anonymus nem csak a psn támadta (támadta egyátalán nem tudni) , ha jól emlékszem. Az egész Sony ellen hirdetett keresztes hadjáratot. Abban nem volt DDOS támadás ? Eddig ezt magyarázta itt is valami nagy hacker fan , hogy azért nem lehetett Anonimus a PSN feltörője mert ő nekik nem ez a módszerük. Ők DDOS támadássokkal bénítják le a szervereket. Most akkor használnak DDOS támadást Sony szerverek ellen vagy nem ? Nem a PSN Leállásra gondolok , előtte volt Anonimusnak már egy dobása.
Beütöttem googliba anonimus ddos támadás , já mit dobott ki
http://itcafe.hu/hir/4chan_anonymous_demonstracio_operation_payback.html
http://itcafe.hu/hir/anonymous_sony_ps3_hotz_hacker.html
Akkor most én nem tudok olvasni és értelmezni ?
"Amit pl Anonimus csinált a ddos ( amit bejelentett arra gondolok) támadással , csak minket gamereket szopatott" Ezt írtam amiben nem említettem a PSN feltörést hanem csak az előtte lévő támadást , le is írtam csak nem sikerült értelmezni ."Tudod, az a csúnya, hogy se eldiablo, se én nem vagyunk hackerek/crackerek. "
Ezt azért kell elhinnem , mert te azt mondod ? Úgy véded őket mintha tőlük kapnád a fizetésed." Anonymus csinált PSN-ne" ezt most kitaláltad vagy van rá bizonyíték ?
"Veszélyes dolog logikusan gondolkodni, amikor az olvasás+értelmezés kombó is nehezedre esik" Lehet ha másik oldalról néznéd a dolgot ( tudod elszenvedő félként) nem védenéd ennyire a Hacker/Cracker bandát. Tudom értelmezni a dolgot , és azt is látom hogy itt egyeseknek a hackerek a pozitív példakép. Amit én nem tudok elfogadni , ezek az emberek azzal szórakoznak, hogy mások munkáját/szórakozást teszik tönkre kedvtelésből . Nem lennél felháborodva ha a munkád közepébe bele szarna valaki ? Lehet nem lennél elnéző vele szemben.
-
Rigel77
tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem túl ideologizálom , hanem logikusan gondolkodom .
Csak azért mert én azt mondom hacker vagyok, te elhiszed ? Nem, semmi bizonyíték nincs arra sem hogy akiket itt védenek azok "ártatlan" jólelkű emberek lennének .
És kb 1 hónapos PSN leállás nekem okoz kellemetlenséget , én szívok vele. Kellene érdekelnie annak, hogy te és a Hacker bérencek hogyan nevezitek egymást . Átfogó néven Hackernek hívják a médiában.Túlideologizálom ? Nem, szopok miatta. És felháborít hogy egyes embereknek magyarázni kell hogy amit a hackerek/crackerek csinálnak az bűn. Amit pl Anonimus csinált a ddos ( amit bejelentett arra gondolok) támadással , csak minket gamereket szopatott. Akkor ne mondja, hogy a mi nevünkben csinálja. Ugyan ez igaz a ps3 feltörő Hackerre ( bár inkább akkor cracker , mert veszteséget okozott, és pusztítást vitt végbe). Amióta feltörték vannak a bajok ( trófea csalás , fps játékokba a hack és a botok stb stb. Kellet ez , nem köszönöm megvoltam nélküle az elmúlt 4 évben.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A PSN rendszerébe betörtek, adatot loptak, majd amikor a Sony ezt észlelte, leállította a szervereket. Ha nagyon tág értelemben vesszük, akkor valóban lehet féligazság.

-
Vistaboy
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sir, yes, Sir!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kijavítottam.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
"Distributed Denial of Service, azaz elosztott szolgáltatás-megtagadással járó támadás rövidítése. "
Az egy dolog, hogy van egy ilyen oldal és irc csatorna is. Attól még egy ilyen jellegű támadással nem bejutnak a crackerek, hanem működésképtelenné tesznek egy oldalt.
Javíts ki ha tévedek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)