Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
#65675776 #38 üzenetére
ööö.... ok
az Apple, a Blackberry és pl a HTC eszközök az AHJ (American Headset Jack) kiosztást használják, ami eltér az OMTP (Open Mobile Terminal Platform) által előírtaktól, aminek elvileg (!) többek között a Nokia, Samsung, Sony (Ericsson), LG telefonok felelnek meg. Ugyanakkor jópár Samsung már AHJ-t használ. Létezik egy rém egyszerű adapter, aminek csupán annyi a feladata, hogy az eltérő kiosztást tegye helyre, de a tapasztalat azt mutatja, hogy jópár készüléknek nem felel meg sem az AHJ, sem az OMTP.hogy a kettő közül melyik A szabvány a 3.5-ös jack kiosztását illetően, azt nem tudom, szerintem mindkettő az. annyi biztos, hogy amikor már nem a hagyományos föld/jobb csatorna/bal csatorna felállásról van szó, hanem beiktatjuk a vezérlést és a mikrofont, akkor esetenként adott gyártó termékein belül is következetlenség tapasztalható, ráadásul van, amikor ez pusztán sw-es okokra vezethető vissza.
ez pedig azt eredményezi, hogy ha egy headset gyártó a platformok elterjedését nézi, akkor hiába lenne neki jobb üzlet Androidra voksolni, nincs olyan szabvány, ami minden Android készülék esetén garantálná a headset kompatibilitását, míg olyan van, ami iOS platformon ezt szavatolni képes gyakorlatilag 100 %-ban.
RetepNyaraB:
na igen, bevallom, én is némi szkepticizmussal olvastam ezt az "univerzális" kábelt,
csak nem akartam belemenni az okfejtegetésbe
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VoLTE/VoWiFi
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- További aktív témák...
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest