- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
FattyDove #64 üzenetére
Pontosan. Nem tudom többeknek itt miért természetes, hogy egy használaton kívüli akku púposodik. Nem, nem az.
Akik meg úgy vélik, hogy kacsa. Ez a három majdnem Top youtuber. A teremtő isten csak mögöttük kullog. Nem idióta tinik, akiket lefizetne bárki is.De mondom több S8-am van, meg van S7 is, eddig nem púposodnak. (Ráadásul az egyik S8-an vadi új, nem használt, csak újonnan megvettem 2018-ban. Ha az adná be a kulcsot, akkor mérges lennék.)
De van Galaxy Note 3, 4, 5. Néha rájuk töltök, semmi bajuk. Szóval nem, nem normális jelenség ez. -
janeszgol
félisten
Lejáratás, de azért odaírod, hogy érdekes, hogy csak a Samsungok púposodtak nála. Akkor ez lejáratás?
Itt nem a használat közbeni púposodásról van szó, hanem a tátrolás közbeniről. Használat közbeni púposodás bőven van Huawei-nél (P20 leginkább), Lumiánál is láttam. Sony Xperia sorozat dögivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Android szakmai topik
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest