- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PLC programozás
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Ultra Off és IMHO: Pont nemrég agyaltam ezen egyik reggel.... Gondolom ez a jövő, mert a lemez alapú filmek és zenei médiumok is nagyon kis mennyiségre csökkentek... Én egy addigra -már mire ez elterjed- teljesen ki akarok nőni a Gaming-ből, ebből a világból... én nem kérek. vagyis maradok a klasszikusnál. Lehet túl konzervatív vagyok, szentimentális akármi... Nálam a gaming, a dobozos bolti vásárlás és otthon, általam összerakott gépen való futtatást, konfigolást jelenti, és igen a rengeteg szívást is jelenti. (van steam-em, van konzolom, tudom mi a pro-kontra) Ezért volt ez anno magical... De az igények azok igények, mindenből szolgáltatást kell csinálni, mert mindenkinek kell minden, azonnal.... tudom ez nem rossz, csak nekem nem tetszik ez az irány. És azt is tudom hogy nem kötelező, csak ez fog elterjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ráadásul ezt az eddigi próbálkozásoknál érdekesebb módon teszik meg.
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Amazon
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest