Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #27 üzenetére
Közben lett egy ilyenem
700asba...Bitang !
-
vjozsef
senior tag
Lecci javitsuk ki az arat, vagy fogalmazzuk at a cikket, mert az hogy kint mennyiert adjak az az itthoni arkepzeshez csak reszben van koze.
-
MMIX
addikt
Be Quiet! tervek 2012-re. www.technic3d.com
Ha jól hámoztam ki a német szövegből, akkor van itt kép a moduláris Straight Power E9-ről.
Capxon kondis ez a luxus táp ennyi pénzért, ( én ennyi pénzért 100% japán kondikat remélnék, ha már a papír dobozon is premium felirat van), egyébként a kép szerint is FSP Aurum. (felülről a 7.).
Ugyanitt Seasonic platina Be Quiet! Dark Power Pro P10 kép. -
nyunyu
félisten
válasz
yakuza.tora #4 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a 680-as 41K, míg a SeaSonic X-660 40K alatt megvásárolható!
Arrol meg plane nem, hogy az FSP meg a Seasonic nem egy ligaban focizik, ha a minosegrol van szo.
Hocipom televolt a bugos FSP ZENnel, elfogyasztottam belole kettot is, mire nagy nehezen kicsereltek SS beles Corsair HX-re.
Azota nyaron nem csak este 10-11 utan tudok jatszani.
ZEN allandoan tulmelegedett, es lekapcsolt -
Találtgyerek
veterán
Táp cserét tervezgetek mostanában,de biztos nem ezekből fogok vásárolni.
Marad az FSP Aurum. -
mikej95
aktív tag
Ennyi pénzért kapok 10 kodegányt amivel menni tud a gép legalább 1 évet.
-
lexandro
tag
Nekem egy E7 van és nagyon elégedett vagyok vele. Semmi hangja nincs és ez volt a szempont.
-
osztraksajt
őstag
Nekem egy csak sima Pure power 350-es van a gépemben (ami a legkomerszebb kivitel), de az AC Alpine 64 GT "túlharsogja". Egy Athlon II 250e, 5670 (passzvív AC hűtővel) lóg rajta, de még soha nem hallottam a hangját akármennyire is le cvolt tehelve a gép. Az egylemezes 320-as Samsung HDD messze a leghangosabb a gépben. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, nem is tudom ezek már mit tudhatnak, ha az alapkivitel is ennyire jó. Persze már ez is 80P.
-
atti_2010
nagyúr
Az FSP Zen -ért is 22k adtam, ez is megér 24k bőven.
-
Normi™
őstag
Nekem a kezdetektől nagyon szimpatikus ez a cég,kivéve az árazást.Eddig egy zajcsökkentő kit-el találkoztam most is ez van a gépemben,profi munka.Láttam működni egy tápot tőlük,nagyon csendes és nagyon precíz,ha kicsit olcsóbb lenne cserélném a corsair-t szerintem annyira megtetszett.
-
rudi
nagyúr
válasz
yakuza.tora #4 üzenetére
Tuti fognak még alakulni ezek az árak. Kíváncsi leszek, hozzánk mikor futnak majd be és mennyiért.
-
D.Orion
veterán
Továbbra is pöpec ez az átlagostól eltérő ventilátorrács.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép külső, magas ár.
-
PeetR
aktív tag
válasz
yakuza.tora #4 üzenetére
Igen sajnos nem magyar fizukhoz tervezték.
-
wetomi
aktív tag
A két kicsinél jó ötlet 3 részre bontani a 12V-os ágat?
Nehogy azokkal a tápokkal is használni lehessen valami izmosabb procit vagy videokártyát. -
Angel1981
veterán
Szép külső, és ígéretes belső.
Mindazonáltal nem értem az FSP-t, hogy miért híve ennyire a szétosztott 12V-os ágnak... -
PeetR
aktív tag
A minőséget meg kell fizetni... ,de ennyire 24k egy 400w tápért kicsit sok, mondom én mint be quiet! tulaj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest