- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- ASUS ROG Ally
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz (ÉN)közPONT #27 üzenetére
Közben lett egy ilyenem 700asba...Bitang !
Rocker ... Gibson Les Paul Classic Custom 2008 Black
-
vjozsef
senior tag
Lecci javitsuk ki az arat, vagy fogalmazzuk at a cikket, mert az hogy kint mennyiert adjak az az itthoni arkepzeshez csak reszben van koze.
-
MMIX
addikt
Be Quiet! tervek 2012-re. www.technic3d.com
Ha jól hámoztam ki a német szövegből, akkor van itt kép a moduláris Straight Power E9-ről.
Capxon kondis ez a luxus táp ennyi pénzért, ( én ennyi pénzért 100% japán kondikat remélnék, ha már a papír dobozon is premium felirat van), egyébként a kép szerint is FSP Aurum. (felülről a 7.).
Ugyanitt Seasonic platina Be Quiet! Dark Power Pro P10 kép.[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz yakuza.tora #4 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy a 680-as 41K, míg a SeaSonic X-660 40K alatt megvásárolható!
Arrol meg plane nem, hogy az FSP meg a Seasonic nem egy ligaban focizik, ha a minosegrol van szo.
Hocipom televolt a bugos FSP ZENnel, elfogyasztottam belole kettot is, mire nagy nehezen kicsereltek SS beles Corsair HX-re.
Azota nyaron nem csak este 10-11 utan tudok jatszani.
ZEN allandoan tulmelegedett, es lekapcsolt[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
Találtgyerek
veterán
Táp cserét tervezgetek mostanában,de biztos nem ezekből fogok vásárolni.
Marad az FSP Aurum.06-3o/9759I39
-
mikej95
aktív tag
Ennyi pénzért kapok 10 kodegányt amivel menni tud a gép legalább 1 évet.
Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt, amiről ők úgy tudják, hogy tudjuk.'
-
lexandro
tag
Nekem egy E7 van és nagyon elégedett vagyok vele. Semmi hangja nincs és ez volt a szempont.
Robi
-
osztraksajt
őstag
Nekem egy csak sima Pure power 350-es van a gépemben (ami a legkomerszebb kivitel), de az AC Alpine 64 GT "túlharsogja". Egy Athlon II 250e, 5670 (passzvív AC hűtővel) lóg rajta, de még soha nem hallottam a hangját akármennyire is le cvolt tehelve a gép. Az egylemezes 320-as Samsung HDD messze a leghangosabb a gépben. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, nem is tudom ezek már mit tudhatnak, ha az alapkivitel is ennyire jó. Persze már ez is 80P.
-
-
atti_2010
nagyúr
Nem, de aurum és a Zent most 40k láttam amit egyértelműen nem ér meg, egy jól belőtt 12-14 ventivel felszerelt táp alig hallható.
[ Szerkesztve ]
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
atti_2010
nagyúr
Az FSP Zen -ért is 22k adtam, ez is megér 24k bőven.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Nekem a kezdetektől nagyon szimpatikus ez a cég,kivéve az árazást.Eddig egy zajcsökkentő kit-el találkoztam most is ez van a gépemben,profi munka.Láttam működni egy tápot tőlük,nagyon csendes és nagyon precíz,ha kicsit olcsóbb lenne cserélném a corsair-t szerintem annyira megtetszett.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
rudi
nagyúr
Tuti fognak még alakulni ezek az árak. Kíváncsi leszek, hozzánk mikor futnak majd be és mennyiért.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
D.Orion
veterán
Továbbra is pöpec ez az átlagostól eltérő ventilátorrács.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép külső, magas ár.
-
PeetR
aktív tag
Igen sajnos nem magyar fizukhoz tervezték.
-
wetomi
aktív tag
A két kicsinél jó ötlet 3 részre bontani a 12V-os ágat?
Nehogy azokkal a tápokkal is használni lehessen valami izmosabb procit vagy videokártyát. -
Angel1981
veterán
Szép külső, és ígéretes belső.
Mindazonáltal nem értem az FSP-t, hogy miért híve ennyire a szétosztott 12V-os ágnak... -
PeetR
aktív tag
A minőséget meg kell fizetni... ,de ennyire 24k egy 400w tápért kicsit sok, mondom én mint be quiet! tulaj.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.