- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
"Operás Widgeteket" -- yet another widget. Bots nekem van widget motor, több is, sőt a legtöbb gépen van (több is), és csak egy böngészőre volt még szükségem
"Unite app" -- na amikor majd a világ éhezőinek a problémája már csak az lesz, hogy végre ők is használhassák a unite alkalmazásokat... Nincsen erre sem szükségem.
"Ráadásul olyan profi alkalmazások ezek"... -- akárcsak a widgetjeid, és a unite app-ok. Egy gyorsindítót használok. A fordítás időközben része lett, mint ahogy a jelölés alapú keresés, és url nyitás. Devtools szintén bele van gyúrva. Ennél sokkal többet máshol sem használtam
"reklámblokkoló dettó" -- mivel a böngi sebessége nem szűk keresztmetszet, sőt a hálózatom sebessége sem, úgyhogy bevallom nem különösebben hajtok erre sem, és gyanítom h ez is rétegfelhasználás. Sőt néha kifejezetten örülök, amikor ötleteket ad a népes család ajándékozásaiban
"Az utóbbi verziókban még a http:// is eltűnt az URL-ek mögül" -- ohh, úúúúristen eltűnt
Amúgy works4me, build 5.0.384.0 (45276)
"ezer éves urban legend" -- vs "a 10.5x széria egyenlőre sokkal bugosabb"
Az a múltkori url-en csücsülő prosztó százbyte-os oldal még most is megfekteti az operát?Amúgy ha nem jött volna le, nem érdekel az opera már egyáltalán -- az alatt a cirka 6 év alatt, amíg használtam nagyjából mondjuk úgy elvesztettem az érdeklődésemet --, de még a sületlenségeid sem különösebben. A legviccesebb az, amikor "imádott"-ozol, miközben ott lógsz minden topicban, ahol az operát "bármi áron" "igazolni" kell.
De a naaaagy érveidet teljesen feleslegesen pufogtatod, mert nem erről beszéltem/tünk, ne is törődj vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest