- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi, én leragadtam ott, hogy az input lag jellemzően 10ms körül van monitoroknál! Egereknél is jónak tartottam már a 8ms-ot, de ott mondjuk a firmware is jelentősen módosíthat. Zowie patkányoknál például jellemzően 8ms a click latency, és ez elég talán bárkinek. Akinek nem, azoknak ott a Logitech.
-
Hatalmas parasztvakítás ez így! Nekem szerintem jó a reakcióidőm, de elégnek tartom a 8ms-os válaszidőt is. Ezt meg ma már talán az összes monitor teljesíti, szóval többet érne ma már input lag értékeket megadni akár a válaszidő helyett. Az még mindig 10ms-es átlagokat hoz, vagyis ott kéne inkább javulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az Agon³ sorozat tagjai a legújabb fejlesztésű AUO panelt kapják meg. Lesz belőle FreeSync 2 és G-Sync kompabitilis is.
- Eladó Samsung G6 OLED 27" 360Hz HDR10, G-SYNC, FREESYNC, LS27DG600SUXEN, 2024.12. havi, garanciális!
- SAMSUNG (LS32CG552EUXEN) 32" 165HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest