- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
DualCoreWin #7 üzenetére
1. Egy fekete holló az avatarod. Az is baljóslatú, nem?
2. Valentin-nap? Halloween-i cukorkalejmolás? Ezek baromságok. Egy nagy leárazás egy vagy több üzletben? Ez mitől baromság?
3. A készletsöprést én is úgy képzelném, hogy nagyker ár alatt adják a cuccokat, erről pedig nem igazán volt szó... A karácsonyi vásárok szerintem kb. "felárazások", nem "leárazások". Én pl. inkább a két ünnep között szoktam offline vásárolni. Bár már csak kaját és a ruhák egy részét veszem offline. -
csordas11
aktív tag
Hát ez tényleg csak vicc.
-
Möhe
addikt
Ennyi erővel sok helyen kiírhatnák a rendes árak mellé is, hogy akció, úgy is vinnék páran, mert azt hiszik "olcsóbb"
Ezt próbálom megértetni az itthoniakkal. NE azt a k..va akció táblát nézze,hanem az egységárat.
edigital-os vicc volt online
emag-os jobb,és volt pár értelmes is köztük
de tényleg ez a fekete péntek idehaza még tele van "gyermekbetegséggel" -
jézusom
addikt
Emlékszem budaörsi Electroworld nyitásra. Na olyannak kéne lenni egy feketepénteknek. Ez itthon tényleg inkább szürkepéntek.
-
BiP
nagyúr
válasz
Ron Swanson #1 üzenetére
Én, amit monitort kinéztem, még éjjel 11-kor is volt. Nagyon dilemmáztam, mert mégiscsak 100e Ft volt akciósan.
(28e-rel olcsobban, mint eredetileg.)
Tudom, hogy jó ideig nem fogok hozzájutni ilyen áron, de végülis erős voltam, és megspóroltam magamank 100e-et azzal, hogy mégsem vettem meg.
Persze picit bánom ma, de elmúlik.A tülekedés témához: Ez a webes dolog még viszonylag kultúrált ahhoz képest, hogy ott tapossák egymást ezek az
emberekállatok. És ezek után nyugodt szívvel, mosollyal az arcán teszi a szerettei elé, a fa alá?
Mondjuk az edigitalos eset az egyfajta virtuális tülekedés volt
Pedig plusz szerverekkel készültek a rohamra, de így is túlszárnyalta az érdeklődés a várakozásokat.
A tegnapi emag viszont teljesen jó volt, működött. Igaz, a nagyobb akciók azonnal/gyorsan elfogytak, gyanítom minimális készlettel, inkább vevőcsalogatónak, de legalább ment az oldal. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
DualCoreWin #7 üzenetére
Lehet is baljóslatú, látnád Amerikában mit csinálnak emberek. Egymást tapossák, tépik, ugrálnak egymáson, csak hogy övék legyen valami.
Egy tavalyi videó pl.De vannak durvábbak is.
-
DualCoreWin
csendes tag
1. Nem értem, miért hívják "Fekete Pénteknek". Olyan baljóslatúan hangzik.
2. Miért kell minden amerikai majomságot utánozni?
3. Nem is olyan sokkal olcsóbbak a cuccok. Ha féláron adnák, azt mondanám, legyőzöm a "Fekete Péntek" baljóslatú hangulatát és esetleg vásároltam is volna. De mivel úgyis hamarosan itt a karácsonyi vásár, inkább akkor fogok. -
fPApi
őstag
Szerintem a kurrens termékeknél nem olyan nagy az árcsökkenés.
-
válasz
Ron Swanson #1 üzenetére
Kb. 10 perc alatt... Csak lestem...
-
Béééla
őstag
Vagy éppen tegnap még nem is volt listázva, akcióban meg megjelent (lumia 730 dual sim).
Csak két hete túrom a netet egy normális boltért jó áron, tegnap még nem is árulták (így nem is néztem ma reggel a boltot), ma meg haver röhög hogy piszok olcsón kapható VOLT. Csak 17 rongyot buktam a dolgon. Köszi emag, soha többet(középsőujjas-smiley)
@Steve1207: nem hagytál ki sokat az 530-al, nagyon gyengus, 630 ezerszer jobb vétel, hiába drágább sokkal.
-
Steve1207
veterán
Idehaza nagyon gyerekcipős megoldás a külföldi nagy portálok akcióihoz képest. Edigital úgy ahogy van lehalt múltkor, éjjel fél12-kor tudtam megnézni, hogy mi a "kínálat". Emag-nál szintén elfogyott, ami értelmes, egy kis Lumia 530-at kipróbáltam volna 15-ért.
MediaMarktot néztem, ott a legtöbb esetben annyi a kedvezmény, hogy a legolcsóbb helyhez képest még legyen rajta hasznuk, szóval ez inkább szürke péntek kis hazánkban, mint fekete.
A többi helyen meg vagy semmi se akciós vagy kineveztek 1-2-t... Nézzünk rá pl egy newegg.com-ra, ég és föld hazai viszonylatokban.
Ennyi erővel sok helyen kiírhatnák a rendes árak mellé is, hogy akció, úgy is vinnék páran, mert azt hiszik "olcsóbb". Úgyhogy mondhatni tényleg csak készletsöprés. -
olbaidhun
őstag
"hagyományteremtő fekete péntek"ezés szerintem amolyan "beszorult áruk" kisöprése.
Nyilván vannak figyelemfelkeltő akciók, melyek sajnos azonnal kifogytak (akár a multik nevetséges vevőcsalogató 1-2db promóciós terméke), de összességében megpróbálják manipulálni a vásárlási szokásokat.Pl mennyiségi kedvezménnyel..
-
Kár, hogy az emagról már minden értelmes dolog elfogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Formula-1
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PR-Telecom
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Fanatec szett
- Juniper SRX300 tűzfal / router friss firmware-rel!
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- ThinkPad X1 Carbon 6th Gen i7 / 16GB / FHD / US bill. Windows 11 Pro
- ÚJ ASUS B650 RYZEN 5 9600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD ÚJ ASUS TUF RTX 3080 10Gb DDR6 2ÉV GAR
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest