Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
noPublicFG #5 üzenetére
Hack&slash akció.
-
Nem egészen értem, mi is vagy, hogy is lesz a játékmenet? 3D puzzle? Vagy hack'n slash?
-
leslieke
Jómunkásember
Nagyon látványos lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Tudom tudom, imádom minden nagy játékukat, főleg az Enslaved-et.
Nagyon szimpatikus amúgy, ahogy ehhez a Hellblade-hez hozzáállnak meg a teljes development diary is azt mutatja, hogy elég durván kreatívak a srácok és szerencsére még mindig lelkesek. Csak már olyan régóta várom ezt a játékot (az első, 2014-es trailer óta kiemelten figyelem) hogy kezd kicsit távolinak tűnni az egész. -
Bad Pritt
félisten
Na végre, alfában van a játék. Nem igazán értem, miért nem adnak mellé akár csak egy szimbolikus értékű megjelenési időintervallumot. Egészen elképesztő amúgy, amit a videók alapján összehoztak a srácok, kicsit talán hihetetlen is. Főleg Senua arca brutálisan szép, kíváncsi leszek beszéd közben szétesik-e a mimikája.
Mindenesetre ez az egyetlen játék jelenleg, amire azt tudom mondani, hogy day 1 instant get (hacsak le nem húzza minden kritikus).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest