- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kompakt vízhűtés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnnyX
őstag
Mekkora helyet szabaditsak fel a gepen neki?
-
Xaels
félisten
Multiplayer Trailer... Hát ha nem ez a lényeg akkor kár ennyire reklámozni.
-
Raysen623
addikt
Lassan eljutok odáig, hogy nem érdekel lesz e benne dedikált szerver lehetőség.....felesleges ezzel foglalkoznom, mint PC játékosnak. Továbbmegyek: ezekután komolyan azt várják tőlem, hogy egy olyan világban vegyek meg egy játékot amiben nincs multi játékmód??? Ha szétnézek a piacon akkor mindenki erre próbál építeni mert ez ad hosszabb távon bevételt nekik (legalábbis nagyon sokan erre is összpontosítanak).
Ezekután leshetik mikor fogom megvenni a játékot....Ott volt a COD4, ami az utolsó volt a dedikált szerver lehetőségek közt! Mint a huzat úgy vettük, mert megérte. Utána jött az MW2 és már elbukott nálam az egész. Azóta a COD részemről kuka, és nem érdekel mit találnak ki benne újra és újra.....Játszanak vele a konzolosok akik úgyis le vannak még maradva a témában. DE én ezért konzolt venni nem fogok.....az a gép amin csak játszani lehet nálam semmit sem ér.
Maradok az MMORPG közösségben inkább, ott nagyon jókat lehet játszani ha éppen ahhoz van kedvem....
-
Angel1981
veterán
Sajnos nem vagyok meglepve.
-
kutga
félisten
Egyik szemem sír a másik nevet.
Inkább egy jó ki coop módot tehetnének bele.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
huskydog17 #22 üzenetére
igaz, mármint a fejlesztőgárda volt más.
-
proci985
MODERÁTOR
fc2vel se toltam sose multiban. fc1nél más volt a kiadó.
alapvetően vannak single player fpsek, pl deus ex, bioshock, stalkerek... nem feltétlenül kell multi.
-
huskydog17
addikt
Én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ez a játék soha nem a Multiplayer-t helyezte a középpontba és ez így jó, Ez a cím leginkább a Single Player kedvelőknek lett készítve és maradjon is így. Tonna számra vannak multira kihegyezett FPS-ek, Dunát lehetne rekeszteni velük, most itt volt az ideje, hogy a másik oldal is kapjon egy kiváló és hosszan tartó FPS-t!
Amúgy érdekes, hogy a játék Multiplayer részét egy külön stúdió, a Ubisoft Massive készítette.
-
Gergosz2
veterán
válasz
quailstorm #12 üzenetére
én is hiányolom a pub szervereket meg minden.
Hiába cod1-en meg cod2-n nőttem fel, mindig is ahhoz fogok viszonyítani. -
Chapel
addikt
Hozzátartozik még, hogy én single player vok
Nem multizom, lehetne bármit, próbáltam sokat, nem hoz lázba. Ez van, szóval én egy percig nem bánom. Legyen jobb/tartósabb/hosszabb single inkább..
-
danih
veterán
válasz
quailstorm #15 üzenetére
Nekem a magam részéről nem is volt és szerintem soha nem is lesz igényem arra, hogy egy FC-vel multizzak. Ha nyűgnek érzi, nem baj, még jobban a single-re koncentrál, amiről mindig is szólt. Vagy egy co-op, ami közelebb van a single-hez mint a multihoz szellemiségében.
-
Kaiku
senior tag
Semmi gond, Én meg nem fogom megvenni. Majd esetleg ha 2k lesz. Szerintem amúgy is bukta lesz, dög unalom kb mint a 2. rész, az állandóan tönkremenő AK-47 essel...
-
danih
veterán
Semmi meglepő nincs ebben, itt a multi amolyan kötelező kör, sosem erről szólt a fc sorozat. Szóval tablettákat bevenni, és mehet a bf vagy a cod.
Zedz - csacskaság, a fő piac pont a konzol.
-
quailstorm
félisten
Ennyire kevesen vagyunk én meg a haverjaim, és a hozzánk hasonló hardcore játékosok akik nem káromkodni akarnak hanem játszani? A COD4-ben legalább meg lehet oldani azt amit a PB nem fog meg. COD8-ban meg ha átmegy a VAC-on azt csinál amit akar. És ez rányomja a bélyegét a játékélményre. Ezek szerint az eladásokra nem? Azt tudom hogy az új részek rekordokat döntenek, de kihagyni a dedikált szervert az bűn.
-
Gergosz2
veterán
válasz
quailstorm #3 üzenetére
Ezzel meg a saját bevételét csökkenti az Ubi
Nein!
Lsd COD. -
buzus
aktív tag
FC1 anno multikirály lehetett volna csak viszonylag jó gép kellett, hogy rendesen fusson. Emlékszem mennyit játszottunk vele LAN partyn.
-
F_Zolee
nagyúr
Nem is egy multira kiélezett játék. Nem is fognak sokan vele játszani fél év után szerintem neten.
-
Chapel
addikt
válasz
Physicist03 #4 üzenetére
Lehet hogy én olvasom rosszul, de itt ami a lényeges hogy PC-n nem lesz támogatása.
Ubi hajlik lassan a fix "konzolosodásra", ez az irány. Ebből következnek az ilyen dolgok is, mint hogy nem látok 1080p-s videókat, csak 720p-ket...Az viszont érdekes tény, hogy legtöbb konzolos ismerősöm tonnaszám másoltat játékokat, mégis ennek ellenére mekkora pénz van benne
-
Xaels
félisten
Bár erre nem számítottam, de valahogy nem lep meg, hogy az UBI elb@ssza a multit már a megjelenés előtt.
-
Physicist03
senior tag
Még jó, hogy nem szoktam multizni...
-
quailstorm
félisten
A COD-ot is ezzel rontották el...
Miért nem jó a dedikált szerver? Kispista nem húzza ki a gépet ha megunta, leállítva vagy megállítva ezzel a játékot, lehet hogy erősebb a gép és nem laggol mint állat, de a legfontosabb, VAN ADMIN! Rühellem mikor a csalót nem lehet kihajítani mert privát hackel, és mindenki cliens, tehát nem lehet bannolni. A csalóknak kedvez a COD6+ is, a FC3 is annak fog. Ezzel meg a saját bevételét csökkenti az Ubi. Mostanában nem divat gondolkozni? -
törölt tag
A játék jónak néz ki én eléggé várom speciel. De ezzel a multi népszerűségét eléggé leredukálják. Valószínű ha valami adni fogja az csak a single lesz
-
walkmanboy
tag
Sajnálatos dolog, de ez van!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest