Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HDMI topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Nem azért nem játszottam előzőekkel mert fiatal vagyok hanem azért mert nekem azok szarok"
vs
"Na na na! Nem azt mondtam h szar!"
őőőőő hellóbelló
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
"Most ezt a 4et sokan a grafika miatt kritizálják de a 3 se volt csodás azért..."
amikor kijött akkor bizony csúnya se.
"Nem ertem hogy nem lehet elfogani hogy ez nem az 1-2-3."
el lehet. neked miért nehéz elfogadni hogy aki azokat tolta, azok is pont ezt mondják? ez nem az 1-2-3 ez a baj.
"Es igen is élvezhető játék!"
számodra. és?
-
törölt tag
nem kell megérteni hogy miért fáj a gagyivá degradált vats rendszer, és mennyire király volt anno amikor még nem egy opcionális izé volt, hogy mennyire gyermetegnek hat hogy nem kell mérlegelned, csak húzod a ravaszt és vihogsz. ahogy fáj sokaknak a reputáció hiánya, a fegyver kopás, karma, az összetettebb kommunikáció, és még sorolhatnám.
van akinek a grafika számít, és van akinek a játékélmény, valami mélyebbet várt, mert eddig a sorozat meg tudta újítani magát, mert tudott mindig szintet lépni még akkor is amikor fps nézetre váltott. mélyebbet az várt aki régen is csapatta ennek a szériának és élvezte is. mai szemmel sokaknak túl komplex az már. tegyük hozzá hogy ez nem feltétlenül a játék hibája
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
a bugokon kívül amit írsz, azok nem hibák. ma már hc régi motorosokra kiadni bármit az öngyilkosság, minden kiadó próbálja bevonni a brutális méretű casual réteget, akiknek nem adhatsz olyan komplexitású játékot amit mondjuk régebben a fallout. ugye a régi "oké oké de azért nem egy fallout" megnyilvánulások gyakran előjöttek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
csináltak belőle egy kvázi meló utáni sörözős fps-t, annak tény hogy nem rossz, viszont aki egy hangulatos lövöldénél többet keres benne mert régi motoros, hát annak tényleg csalódás. én majd talán egyszer ha kint van hozzá minden dlc, és a kőfallout-os cimbora is áldását adja rá akkor megveszem. addig hagyom érni mint a jó bort

Új hozzászólás Aktív témák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Motoros topic
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)