- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
#65675776 #34 üzenetére
Persze, hogy normál, szerintem nem írtam mást, de majd megnézem*. Jack mindegyik, de (tudtommal) a 6,3-asat szokták nagy jacknek hívni, a 3,5-eset csakjacknek
, a 2,5-eset meg mini jacknek. Vagy csak simán úgy, hogy aszondják, hogy x-es jack, ahol x = 2,5, 3,5 vagy 6,3.
*Mod: Bocs, tényleg félreérthető voltam a #23-ban. Normál alatt a 3,5-es jackre gondoltam (nem teljesen szabvány nómenklatúra, de én gyakran így hívom
). Érthető, hogy nem ment át.
-
bteebi
veterán
válasz
#65675776 #23 üzenetére
#23 és #26: Nagy jacknek (6,3 mm). Oké, átalakítóval megoldható (természetesen mindkét irány), de egy komoly fejhallgatón vagy egy komoly erősítőn defaultból nagy jack csatlakozó lesz. Vagy esetleg az említett XLR
.
#28: Gondolom erre gondoltál te is
. A szút azért ezt elég nehéz elképzelni, bár fizikailag lehetséges. Azért az mekkora lenne már, ha átrágná a membránt
.
-
elefant
őstag
válasz
eclipse006 #29 üzenetére
A JVC-nek egyébként van itthoni képviselete, sőt még boltjuk is (a Lurdyban), simán lehet, hogy ezt is elhozzák majd az országba, hiszen a márka más felső kategóriás termékét is forgalmazzák. úgyhogy akár még ki is lehet majd próbálni.
-
válasz
eclipse006 #24 üzenetére
Teljesen korrekt cucc!
Az egyik képen van egy K2 zenejátszó. Az sem rossz! -
elefant
őstag
válasz
eclipse006 #24 üzenetére
az egy elég jó kép, kösz!
-
Szerintem a fából készült tápkábelnek van a legjobb hangja.
-
nubreed
veterán
válasz
eclipse006 #19 üzenetére
Na így már mindjárt más.
-
eclipse006
őstag
Az egy dolog, más márkának is van faburkolatos fülese, de itt a membrán is abból készült, ami már inkább ad okot a kíváncsiságra. A küllemhez meg annyit, hogy ez csak egy kép, biztos vagyok benne, hogy élőben, vagy egy másik képen nem úgy néz ki mint egy 50 dolláros műanyag szutyok!
-
Ez a Woodcone annyira bejön hogy jövőre veszek is egy ilyen hangrendszert..
A Pana kezd rosszalkodni. Javítani nem lehet, annyiért már valóban lehet venni igen jót.
Hamarosan eljön az ideje. -
AGE-T
őstag
Pácoljanak mellé egy tábla szalonnát, hogy értelme is legyen a 700 dodónak
-
nubreed
veterán
Nem tudom miért döbbenet.
Az Audio Technicának már ezer éve létezik fából készült fejese, de azon látszik is, hogy fa, ezen nem látom, pedig ilyen árkategóriában nézzen is már ki valahogy. Az AT gyönyörű, ez meg úgy néz ki mint egy 50 dolláros műanyag szutyok. -
törölt tag
válasz
Daywalker #11 üzenetére
"Döbbenet, de igaz: a vállalat szerint meseszépen szólal meg a Wood 01."
Amennyiben mindegyikcikkhez írt bevezető ilyen vitriolos lenne, a gagyihoz pláne, akkor el lehetne fogadni. Így viszont megint merő rosszindulat. És ezek mindig elefant cikkeinél vannak, lásd a Xiaomi arany szegélyű tv-jét bemutató hírt, és sok egyéb mást is. Lassan a leghasznosabb fejlesztésetek az lenne, hogy lehessen szűrni a cikkeket, kiét nem akarom látni sem, nem hogy megnyitni.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
A pácolás résznél azt hittem átcsapunk főzőműsorba.
A fejes nagyon minőséginek látszik, tényleg nem mondaná meg az ember hogy fából van.
De azért 700 dodó... -
bteebi
veterán
Az teljesen rendben van, hogy a készülékház fából van (bár egyébként full műanyagnak néz ki - teszem hozzá, nem baj), de a membránnál ezt valahogy nem tudom elképzelni. Nem tudom elképzelni, hogy kellően tartós legyen, de valószínűleg csak gyér a fantáziám
. Nagyon szívesen kipróbálnám, pláne valami normálisabb vak teszten
.
-
Daywalker
addikt
Természetesen minden termék minősége megkérdőjelezhető, amíg nem hallottuk, teszteltük. Vagy te nem így gondolod? Sértegetéssel nem jutsz előrébb egyébként, pláne, hogy egyáltalán nincs igazad, mert sokszor vannak drága és felsőkategóriás fejesek is. És persze vannak gamer cuccok is, mert van rá igény. Azért mert neked nincs, vagy nem érdekel, nem jelenti azt, hogy az a kategória nem létezik vagy abban is csak sz.r létezik (amivel vissza is kanyarodtunk oda, hogy te is elítéled anélkül, hogy meghallgattad volna). De nem kívánok vitába bocsátkozni, mert nem ennyire fekete és fehér a dolog. Szóval a vita részemről lezárva.
-
NandoXXL
senior tag
Az a baj hogy nem gamer. A 'szakmai' oldal szerkesztői imádják a gamer cuccokat reklámozni. A cikk író csinálhatna magának egy Hello Kitty-is gamer oldat magának. Itt a prohardver oldalon: a gamer jelzőtől, és valamelyik oldal rajongásától (Intel, NV, AMD, stb) lesznek magasan képzett cikk író, és olvasó emberek. Tisztelet a kivételnek!
Ha nem olvasnánk a sok gagyi túlárazott termék ajánlását ezen az oldalon, akkor igazad lenne. De itt látatlanul megkérdőjelezi a minőséget....... -
Hiftu
senior tag
Olvastam olyat, hogy a nyilt fülesek jobb hangzást adnak.
Igaz ez?
Ha igen, akkor a JVC miért zárt fülessel akarja megmutatni, hogy milyen jó a fa alapanyag? -
eclipse006
őstag
Nagyon szépre sikeredett, szívesen meghallgatnám.
-
zsolt501
nagyúr
A fa biztos hogy jótékonyan hat a hangra, mintha már régebben is készültek volna ilyen fejhallgatók.
A kép alapján nem mondanám, hogy fából van, tudom a pácolás miatt nehéz megállapítani, de ez így olyan, mintha műanyagból lenne.
-
Peet
senior tag
Jaj neeee, szálka megy a fülembe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Döbbenet, de igaz: a vállalat szerint meseszépen szólal meg a Wood 01.
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- Megújul a Netflix tévés appja
- Opel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest