- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Köszönöm!
Jó hírek vannak, tegnap sikerült 1150-ig tolni a gpu-t, de sajnos nem 3dmark stabil, akármennyi nitroval se Massman is itt állt meg, úgy néz ki kevés a mostani power design :S
-
darkarthur
senior tag
válasz Overlocker #14 üzenetére
Sok sikert! Szurkolunk! Mászni fognak felfelé azok a Mhz-ek
Samsung S23 Ultra 5G
-
JanR
addikt
Úr isten milyen eredmények
Én meg itthon örülök a 400 FSB-nek is -
aram01
nagyúr
válasz Overlocker #33 üzenetére
gratulálok
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Overlocker
veterán
válasz Tigerclaw #28 üzenetére
Persze..majd egyszer, talán..talán a második F1OC szezonra. Jelenleg engem a DFI alaplapokkal és a Kingston memóriákkal, illetve a hardverker (éppen amire szükség van és tudják nélkülözni) támogat. Nekik nagy-nagy köszönet!
Processzort mindenki úgy szerez be, ahogy tud(ott).
-
Overlocker
veterán
válasz Ricco_hun #25 üzenetére
1. Mindig későn kaptuk meg eddig a DFI-től az alaplapot én és Massman is. Így azzal kevés idővel jobban sikerült gazdálkodnia, mivel ő egyetimista, én pedig már melózom..
2. Massman mögött több egyéb támogatás van, mint mögöttem.
3. Nem nagyon szegődött eddig a szerencse mellém.
Azt hiszem még sorolhatnám, de nem hiszem hogy sok értelme lenne..Örülök hogy bekerültem ebbe a meghívásos elit körbe, és próbálok minnél jobb eredményt elérni, ahogy lehetőségeim engedik.
-
HPet
csendes tag
Nagy Gratula az egész DFI csapatnak!
Azért legyünk büszkék hogy maroknyi Magyar csoport helyezést ér el a mai világban. -
syC
addikt
750fsb anyám!
•
-
Tigerclaw
nagyúr
Én is azon a véleményen vagyok, hogy egy bizonyos tudásszint felett már senki sem jobb vagy rosszabb, hanem a processzoron múlik, vagyis a szerencsén, hogy kihez kerül a legjobban sikerült darab. A processzorokat egyébként fair módon a szerencsére bízva osztják el? Mondjuk kihozzák valami tálcán, sorszámozzák, aztán húzni kell valami kalapból a sorszámot?
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
PH-User
addikt
1st place - awesome FSB
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
-
toyone
őstag
válasz Ricco_hun #25 üzenetére
Az eddigiekben meglehetősen későn kapta meg over a hardvereket, nem sok időt hagyva ezzel a tesztelésre. Úgy meg nem egyszerű ha van 1 lehetőség rápróbálni aztán kész. Ez most itt van előbb, több idő van kitapasztalnia és a legjobb eredményeket kisajtolnia.
A nem gyári csapatok olyat választanak amilyet akarnak, a versenykiírás betartása mellett.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
Ricco_hun
senior tag
Hajrá, hajrá meg minden, de a DFI eléggé leszerepel ezen a versenyen. (meg ne sértődj, de az miért van, hogy mindig massman menti meg a dfi csapat becsületét? mit csinál ő másképp/jobban?)
Egyébként azt lehet tudni, hogy az egyes országok milyen deszkákat használnak? Mert ugye az egyértelmű, hogy például a "team evga" evga lapokat használ, de mondjuk indonézia, ausztrália vagy oroszország milyen márkájú alaplapokkal nyomul?
A nyúl ugrik, a pók mászik, de a teve köp; A vészrendszer nneem működik!; ...ráadásul életveszélyes hazugság. Életveszélyes, mert veszélyes az életre.
-
F e Z o
veterán
További sok sikert kivánok a DFI csapatának!
H2O über alles!
-
MaSzKa
senior tag
válasz Overlocker #17 üzenetére
grat az eredményhez
de miért 1.52.1-es cpu-z volt mikor már rég 1.52.2-es van
-
MODERÁTOR
HD4200? Nekem HD3200-asom van, vígan viszi beton stabilan az 1 GHz-et 1,4 V-on. Ez ASRock-ban, de azelőtt a Giga lapomban még kisebb fesszel vitte ugyanezt. Úgyhogy hajrá, ne ám nekem emiatt a lap miatt ne menjen. Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mennyit lehet beállítani neki max a BIOS-ban, mert nekem ez az 1 Giga volt a max ezekben. Bár biztosan van rá program is, ez nem lehet akadály.
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Nem értem ezeknek a versenyeknek a lényegét, hitelességét?. Hogy adnak egyforma "versenyeszközöket"? Olyan, mintha a súlylökő versenyen 1 és 2 kiló közötti véletlen tömegű súllyal kellene versenyezniük. Nagy valószínűséggel az nyer, akinek a legkönnyebbet kellett lökni.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
őstag
-
Overlocker
veterán
válasz Robi BALBOA #16 üzenetére
hwbot.org-on a legmagasabb eredmény 2874 pont. 3000 pont fölött szeretné(n)k csinálni.
Thx.
[ Szerkesztve ]
-
Robi BALBOA
őstag
Amúgy kb mennyi pontot lehet kihozni 3dmark06-ban ezzel az integrált vga-val? (vagyis mi a cél)
Amúgy SOK SIKERT!
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- /Abit és Fatal1ty alaplapokat Keresek!/
-
rup1u5
nagyúr
-
Overlocker
veterán
Köszönöm mindenkinek a szurkolást!
Az e havi szám 3dmark06 integrált vga-val.
A lap hálisten már a héten megjött, DFI Lanparty BI 785G-M35 személyében.
Elég jók az esélyeink, massman-nak már sikerült 1Ghz felett léggel működtetni az integrált HD4200-est Én még instabilitással küzdök, ugyanis nem annyira szereit a Phenom II 965-öt, illetve valamiért jobban is melegszik az én vga-m, mint az övé, emiatt 900 fölé még nem tudtam menni a vga gpu-jával. Remélhetőleg jövőhéten sikerül behoznom a lemaradásom..
-
P00By
nagyúr
H a j r á!
-
darkarthur
senior tag
Sok sikert!
Kíváncsi leszek a következő forduló eredményeire!
Samsung S23 Ultra 5G
-
nLali
őstag
Egy század Mhz különbség. Az nincs mérési hibahatáron belül? Mivel mérik?
Bérelhető reklámfelület
-
szuper-t
őstag
Evga 18 pont hajráá fiúk
-
Dave™
nagyúr
Nehogy a végén még olimpiai sportág legyen belőle... Biztos velem van a baj, de még mindig nem értem mire jó ez az egész, főleg, hogy itt elsősorban az adott eszközön múlik a siker legnagyobb része, tehát a nagyobbik fele már ott eldőlt, ahogyan lejött a gyártósorról. De biztosan csak én vagyok rosszindulatú.
-
_Orbi_
aktív tag
Hát nekem is egy ilyen gigabyte extreme alaplapom van és ez az eredmény egy kicsit hihetetlennek tűnik. Kíváncsi lennék, hogy sima levegővel mennyit bírna a kicsike
-
ANW2
tag
Overlocker-nek én is sok szerencsét kívánok.
Bár azért annyit hozzá tennék hogy ez eléggé szerencse kérdése hogy mennyit megy egy proci no meg persze pénz mert nem hinném hogy én az e2140-emmel és a gyári intel hűtővel labdába rughatnék
Na mind1 csak hangosan gondolkodtam. -
14adam
addikt
Büszkék lehetünk,ez is szép eredmény.Sok sikert a továbiakban
-
toyone
őstag
Sok sikert a továbbiakban.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- HIBÁS! eladó alaplap + proci + hűtő
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 16GB RAM - Ryzen 7 5800H - RTX 3050 - 10hó gyártói garancia
- Lenovo SFF Intel 14Gen i5 - 16GB DDR5 - 512GB nvme
- BRAUN 300S Férfi borotva, piros gyári dobozában
- Apple Watch Ultra 2, Black Titanium, kettő darab eredeti apple Ocean Band szíjjal! 28 hónap garancia